Chwala na wysokosci. Mdlosci minely! Zastanawiam sie teraz jakie witaminy zaczac brac. Kwas foliowy biore caly czas, no ale witaminy tez by mi sie przydaly. No i dumam wlasnie nad tym co jesli bede brac zwykle Centrum- co myslicie?
Dziewczyny, fajnie ze wymieniacie te wozki ktore macie. Ja wszystko googluje i stwierdzam za i przeciw

Mam ciagle jeszcze sprzet po synku, tj, Quinny Buzza, spacerowke McLaren no i fotelik MaxiCosi z adapterami. Zastanawiam sie czy wystawic to do sprzedazy- czy nie za wczesnie jeszcze zeby nie zapeszac. Wystawie oba wozki, oprocz fotelika oczywiscie- bo szukam teraz jakiegos dubla, w ktorym montuje sie maxi cosi, ale z tego co widze to duzo ma taka opcje, wiec juz pare groszy bedzie mniej.
Jesli chodzi o wyprawke, to ja mam po synku wszystko o d 0 do jakiegos 4tego roku zycia. Zostawialam wszystko, bo wiedzialam, ze chcemy miec jeszcze wiecej bobasow. Nawet lozeczko mam, i chyba zostawie to jedno narazie, bo jest dosc duze, no i bede kladla dzieci jedno z jednej drugie z dgugiej strony. Jesli chodzi o ubranka to srednio raz w roku mialam odpal i pralam i prasowalam wszystk od nowa, wiec to jest w bardzo dobrym stanie. Starczy spokojnie na 1,5 dziecka

wiec dokupie troche, no chyba, ze trafia nam sie 2 dziewczynki to trzeba bedzie zmienic plan. Mam zamiar zaczac po urlopie w Pl i tym USG polowkowym- bedzie to gdzies 22 tc, bo pozniej to szkola i egzaminy wiec nie bede miala na to czasu wcale.
Milla76- podziwiam, 31 tc a Ty do pracy nadal smigasz
Mniszek85- ja tez tak chce, 35tc i takie obroty :O Zazdraszczam
Katherine_mag- Jesli chodzi o te cesarke- Ty masz jakies wskazania ku temu czy po prostu taka jest Twoja decyzja? Ja wlasnie sie zastanawiam jak to wszystko rozegrac, bo nie chce rodzic SN.
Julianna- Ty tez piszesz o cesarce. Mam takie same pytanie jak do @Katherine.
A z tym lezeniem to rzeczywiscie z 2 latkiem moze byc ciezko. Tak jak pisze Katherina i Milla- moze pomysl o kims kto moglby pomoc.
Cannot- moze ten Twoj lekarz to z Irlandii?

A tak zupelnie powaznie to mysle, Ze powinnas go posluchac. Moze to takie wyolbrzymianie tych objawow, ja zreszta mam chyba podobnie. Gdzies cos zakluje, zaboli a tu juz stres czy wszystko ok itd... Jak bym go posluchala.