reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Na tym etapie już tak chyba jest z tym brzuchem. Ja też leżę i biorę leki (te same z resztą), a twardnienia brzucha są. Trzeba po prostu obserwować swój organizm, a w razie niepokojącej sytuacji jechać na izbę.
W którym szpitalu planujesz rodzić? Widzę że jesteś z wawy;-)

Ale napisalyscie od wczoraj. No i uspokoilyscie mnie troche z ta waga :tak:
Marczitka-trzymam kciuki i wierze,ze wszystko bedzie dobrze :tak:
Majeczka84, Domi88- witajcie!
Katherine_Mag- gratuluje najmocniej i duzo zdrowka zycze. Piekne imiona :tak:
Rila- swietnie, ze wszystk ok po wizycie
Wmilek84- trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Mam od wczoraj takie wrazenie, ze pochlaniam dzo wiecej plynow niz oddaje :baffled: Tez tak macie?

Ostatnia edycja:
Rila - takie wizyty i wieści lubimy najbardziej :-)

Emilek - trzymam kciuki za Twoja wizytę i same dobre wiadomości

Fuson - ja tez miałam 4kg malucha :-) dobrze, ze wody odeszły 10 dni przed terminem bo było by jeszcze wiecej :-) Do tego główka bardzo duża, lekko nie było ;-)

Ale sie dzisiaj dzialo! Dzien pelny dobrych wiadomosci. Oby takich jak najwiecej :-)
Katherine - dzielna z Ciebie Mamusia. Gratuluje maluchow, Madzia i Wojtus do bardzo ladnej wagi doszly. Juz nie moge doczekac sie zdjec. Wracajcie szybciutko do domu.
Aaa witamtez Ciebie Iwizara, jakos mi umknelas w tym natloku wiadomosci. Juz Ci niewiele zostalo, zycze spokojnej koncowki ciazy :-)

Ostatnia edycja:
Madison, a u mnie odwrotnie - dokładnie tydzień po terminie się synek urodził. I tak sobie często myślę, że jakby nie był takim leniuszkiem i urodził się o czasie albo trochę szybciej to byłby pewnie klasycznym 3,5 kilogramowym noworodkiem :)

reklama
Katherin-gratulacje,super waga dzieciaczków;-)
Rila-ale duze juz Twoje dzieciaczki,super,że wszystko o.k;-)
Ja dzis po wizycie,szyjka dalej sie nie rozwiera,było 1,5 cm i jest,takze w porządku,za to posiew pochwy, który robili mi w szpitalu wyszedł zły i za dwa tygodnie znów ide do szpitala.Muszą powtórzyc posiew, ponoc na te bakterie co u mnie wykryli dziala tylko jeden antybiotyk, a nie mozna go stosowac w ciąży.Przepisał mi jakies dopochwowe tabletki i zobaczymy, jak sie nie poprawi to moge lezec nawet do konca w szpitalu.Pocieszył mnie,że 34 tydzień już bedzie bezpiecznie,wiec to juz nie tak długo..zobaczymy, a i powtórzą mi sterydy w razie czego..A z lepszych wiadomości to Antoś waży 1200, a Staś pare gram mniej,czyli w sumie w sam raz jak na swój wiek;-)jeden lezy głowkowo,a drugi pośladkowo:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry