reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

agniecha jak fajnie :-) trzymam kciuki, jak dojdziesz do siebie to pisz pisz pisz. my glodne jestesmy takich informacji ;)
ineska, u mnie dziewczynka byla na 90% przez prawie 6tyg. pozniej a.b. dwukrotnie juz potwierdzil ze para :-)

reklama
Agniecha777 trzymam mocno kciuki:tak:.Powodzenia i daj znać jak będziesz miała możliwość:-).

A ja jutro na 8:30 idę do szpitala, jak będę wiedział o której cc w czwartek, to dam znać

No to sie zaczyna :)))

Agniecha - powodzenia! Bardzo szczęśliwego rozwiązania! Daj znac jak bedziesz mogła. My tu trzymamy kciuki :) Alez to musi byc ekscytujące :)))

Adb - czekamy na wieści kiedy zaciskac kciuki i myśleć ciepło o Was :)

Ineska - podobno standardy robienia usg uczą lekarzy by nie potwierdzali z przekonaniem płci do 18/20 tyg. U mnie od 12tc sa ciagle dwie dziewczyny, wielokrotnie potowerdzane, przez 3 lekarzy, na super sprzęcie wiec juz kupiłam troche różowych rzeczy ;)
Ale oczywiście pomyłki sie zdarzają nawet w XXI w :)

Agniecha powodzenia :-)
Ineska znam mame blizniat u ktorej mialo byc dwoch chlopcow a urodzily sie dwie dziewczynki wiec pewnosc jest 100% jak sie urodza

Kasia- gratuluje!!!
Agniecha- powodzenia :)
Dagos- ostatnio A. Baran mówił, że coraz więcej prowadzi ciąż bliźniaczych :) jak byliśmy na połówkowym to powiedział, że w ciągu dnia jesteśmy już piątą parą z bliźniakami!!

reklama
Do góry