Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też melduje się po ktg, dzisiaj cisza i spokój, widać leżenie pomogło, jeszcze w niedzielę mam przyjechać i w poniedziałek do szpitala, oby dziewczynki wytrzymały to będę miała ciążę donoszoną, we wtorek oficjalnie kończę 37 tydzień a w środę cesarka.
Dziewczyny a ja muszę zaktualizować swój status juz nie jestem "ciężarówka" tylko szczęśliwa mamusia wczoraj ok 17 odeszły mi wody i od razu na cięcie... Dziewczynki przyszły na świat z waga: Kornelia 2230 i Pola 1770 są obie na intensywnej terapii,Pola na ccpie Kornelia oddycha sama... Dobrze ze byłam w szpitalu bo wszystko tak szybko poszlo... Potem napisze wiecej
Ania dla was tez dużo zdrowka napisz jak sobie chłopcy radzą i co lekarze mówią? Ja na razie widzę ze oni nie lubią mówić ze jest lepiej czy ze będzie wszystko dobrze... raczej wolą być ostrozni z chwaleniem postępów... U moich dziewczynek był jednak syndrom przetaczania czego nikt na USG nie widział a jeszcze w poniedzialek dzień przed akcją miałam robione przepływy i niby dzieci równe były... No ale chyba wszystko jest na dobrej drodze wczoraj wieczorem Pola oddychala sama ale jednak całkiem sobie nie radzi i potrzebuje pomocy no i mogłam przytulic Kornelcie :-)