Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 24 tc po 870 gr obydwoje. Dzisiaj znowu ciężki nastrój. Popłakałam się trochę. Spalam tylko 3 h. Może ta noc będzie lepsza :-) brzuszek też mam wąski, ale szpiczasty. No cóż... Z każdym dniem coraz bliżej :-)
165 na normie 140 wiec dostanę glukometr i dietę wlasnie
Jjka jak tak ciągle leżę sama w domu i całe ciało mnie boli to się zamartwiam czy dam radę tak wylezec, czy szyjka wytrzyma itp. Mam za sobą dwa poronienia. Jeszcze się naoglądałam ostatnio tego programu "moje 600 gr szczęścia " - niepotrzebnie zupełnie. Nie oglądajcie tego.! Jak mnie mniej boli to od razu mi lepiej. Teraz przez dwa dni tak mnie w kroczu bolało że nawet do WC ciężko było dojść. Stąd taki nastrój. Wmawiam sobie że jestem głupia i że przecież dzieciaki ładnie rosną. Z mężem już wczoraj rozmawiałam żeby mi więcej czasu poświęcił bo zwariuje. Ja tak już leżę w zasadzie od kilku miesięcy. Można jobla dostać. Krzyżówki, TV, internet - i to cały mój świat :-/