Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest około 3 cm, ale bardziej martwi lekarza to, że jest bardzo miękka...Krótka czyli ile cm zostało?
Na miękka szyjkę podobno nie można brać nospy bo ona zmiękcza. Pewnie szef założą. Nie martw się napewno w szpitalu coś wymyślą. A potem będziesz leżeć w domu i robić zakupy przez neta i z nami na forum pogadasz. Będzie okJest około 3 cm, ale bardziej martwi lekarza to, że jest bardzo miękka...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Anitka moje są tak dziwnie ułożone ze nie zauważyłam jeszcze aby mniej się ruszały choć mają gorsze dni jak są upały 34tc. Aby zaczęły mocniej kopać albo włączam wentylator i powietrze kieruje na brzuch albo moczę naprawdę w zimnej wodzie ręcznik i dokładam do brzucha na kilka minut. Zawsze działaNie martw się będzie dobrze! Lez teraz zeby nic się nie pogorszylo do poniedziałku. Ja mam już takie schizy.... chłopcy jeszcze dwa tygodnie temu tak szaleli w brzuchu wiem, ze pewnie mieli więcej miejsca ale teraz aż muszę sie nasluchiwac! Dziewczyny które są wyżej wiekiem też tak mialyscie, że spadała ta aktywność dzieci w brzuchu im wyżej bylyscie!!???
Nie martw się będzie dobrze! Lez teraz zeby nic się nie pogorszylo do poniedziałku. Ja mam już takie schizy.... chłopcy jeszcze dwa tygodnie temu tak szaleli w brzuchu wiem, ze pewnie mieli więcej miejsca ale teraz aż muszę sie nasluchiwac! Dziewczyny które są wyżej wiekiem też tak mialyscie, że spadała ta aktywność dzieci w brzuchu im wyżej bylyscie!!???