Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też chciałam go kupić ale mega drogi jest. A że koleżanka Taniej zaproponowala to biorę bebetto.
Cena paskudnaTeż chciałam go kupić ale mega drogi jest. A że koleżanka Taniej zaproponowala to biorę bebetto.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz poczekać, aż ktoraś z dziewczyn Ci odpisze, ja nie pomogę, bo miałam to szczęście, że wszystkie dolegliwości początku ciąży mnie ominęłyNadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??
Szczerze? KoszmarnieNadia lat 26 pierwsza ciąża bliźniacza 2k2o , 6 tydz + 2. Powiedzcie mi proszę jak się czułyście na tak wczesnym etapie ciąży bo ja muszę przyznać ze jest koszmarnie - cały czas mdłości, jak nie boli mnie podbrzusze to boli mnie żołądek, są chwile ze nie mogę stać na nogach bo czuje jakbym miała za chwile zemdleć. Czy u Was też to tak wyglądało na początku ??