Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiadomo że waga jest orientacyjna +/- 15% ale zawsze to jakiś wyznacznik czy dzieciaki rosną...Dziewczyny ja bym się do wagi maluchów według usg nie przywiazywala na tym etapie. U nas w 33tc mieli mieć 2300 i 2100 a w 34tc urodzili się 1980 i 1970
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w 20 tc to wizyty po 350Bulkaasia współczuję cukrzycy-ale może będzie tak jak pisza dziewczyny że tylko dieta wystarczy. Ale pozytywy tej wizyty tez były- dziewczynki rosną i jest dobrze!
Malinowa ładna waga a powiedz mi w około 21 tygodniu ile ważyły Twoje bo u mnie chlopak 359g a dziewczynka 346g. Wyprzedzasz mnie o tydzień to orientacyjnie bym wiedziała ile mogą przybrać a może sie uda to jutro mi powie-zobaczymy
Melponea gratuluję super wagi i na pewno widok był super!
Ja jutro jadę na wizytę-córka pojedzie z nami (zrobili strajk w szkole) to może pierwszy raz zobaczy na ekranie dzidziusie
Kamiladon wiemy że po urodzeniu nie będzie tak jak na usg ale tak jak pisze Heda- orientacyjnie już wiemy czy jest ok czy rosną itd
A no to prawda, że usg nie podaje miarodajnie zazwyczaj jest więcej niż w rzeczywistościDziewczyny pewnie, że sprawdzanie wagi na usg jest bardzo ważne. Pamiętam tylko swoje rozczarowanie jak się urodzili, że jednak nie mają tych 2kgza to teraz mają ponad 8
Doskonale cię rozumiemy... Te magiczne 2kg...[emoji7]Dziewczyny pewnie, że sprawdzanie wagi na usg jest bardzo ważne. Pamiętam tylko swoje rozczarowanie jak się urodzili, że jednak nie mają tych 2kgza to teraz mają ponad 8
Dookladnie! To magiczne 2kg, haha, dlatego ucieszylam sie, ze Mlody ma juz te 2kg na usg to w ciagu przeszlo 3 tygodni powinien przybrac na tyle zeby przy porodzie faktycznie tyle bylo. Byleby Mloda jeszcze ladnie przybrala...Doskonale cię rozumiemy... Te magiczne 2kg...[emoji7]
![]()