Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!!!:-) Same dobre wiadomości. A płeć? Udało się sprawdzić? :-) Widzę, że to twardnienie brzucha w ciąży bliźniaczej jest bardzo popularne.na wizycie spoko szyjka dluga zamknieta nic sie nie dzieje mam duzo lezec odpoczywac a na twardnienie brzucha przepisal mi nospe forte to teraz tylko czekac na prenatalne![]()
GratulacjeJestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4] 19 tc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie jestem niecierpliwa i już nie mogę się doczekać moich maluchówU mnie lekarz odrazu powiedzial ze bedzie cesarska bo przy blizniakach przy porodzie naturalnym jest wieksze prawdopodobienstwo niedotlenienia.Ja dzis tez po wizycie, 25 tyd. Szyjka 3 cm, lekarz stwierdzil, ze bardzo dobrze (jakie dlugie sa wasze?). Chlopcy waza 780 i 730.
No i zaczelismy rozmowe o porodzie. Jesli ulozenie bedzie obu glowkowe to nie ma wskazan do cesarki. Nie powiem, to mnie przerazilo. Mam nadzieje, ze chlopcy zle sie uloza
Czy wam lekarz proponuje cesarke z samego faktu, ze to blizniaki? Czy szuka jakis dodatkowych argumentow?