A który tydzień u Ciebie? Na tej patologii wyladowalas po wizycie u lekarza czy czułaś sama ze coś jest nie tak z szyjką?Nie podala mi dl ale zewnetrzna przepuszcza na palec
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który tydzień u Ciebie? Na tej patologii wyladowalas po wizycie u lekarza czy czułaś sama ze coś jest nie tak z szyjką?Nie podala mi dl ale zewnetrzna przepuszcza na palec
To ten sam tydzień co u mnie. Dobrze, że jesteś w szpitalu, założą Ci krążek i szyjka już nie powinna się skracać.25tydzien. Bylam w piatek u lekarza i on mnie po badaniu wyslal
Dobrze, że była szybka reakcja i masz dobrą opiekę. Oby wszystko było OK a pobyt w szpitalu był krótkiMam nadzieje teraz czekam na posiew oby czysty
SuperDziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie tak mamy, mnie to wręcz chwilami irytuje że tak się rozklejam. Niestety chwilę po porodzie jest zazwyczaj jeszcze gorzej, ale później już mija
Dobre wieści, ale z rosnąDziewczyny dzis mialam wizyte. Wiec tak dzieciaczki maja sie dobrze, wszystko w porządku no i ladnie rosna [emoji4] Oliwka ma 750g a Filip 730g [emoji173] szyjka 4,1 wiec dobrze [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze że szybko udało się to zweryfikować, zrobią co trzeba i wrócisz spokojnie do domku.Mam nadzieje teraz czekam na posiew oby czysty