Marti92
Fanka BB :)
A to dobrze,u mnie właśnie te skurcze i dlatego mnie trzymają.U mnie na cale szczescie bez skurczy
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to dobrze,u mnie właśnie te skurcze i dlatego mnie trzymają.U mnie na cale szczescie bez skurczy
To dawki magnezu mamy identyczne. Dzięki, uspokoiłas mnie, bo myślałam że może coś źle usłyszalam i za dużo bioręMam Asmag B 20 mg jonów
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pomaga, twardnieje znacznie rzadziej i na krócej. Nawet jak wstanę z łóżka i pochodzę brzuch jest w miarę miękki, a wcześniej miałam z tym duży problem.Ale dużo bierzecie tego magnezu. Pomaga to coś na te twardnienia brzucha ?
Dobrze, że już w domu jesteś i że szyjka długa. Ona tak się wydłużyla po tych lekach szpitalnych? Bo jeśli dobrze pamiętam, wcześniej miałaś tylko 0,5 cm. Chyba, że coś pomieszalam.U mnie tez lekarz mowi zeby do 34 chociaz wytrzymac, sterydy podane i czekamy
Ja w domu od wczoraj lekarz pozwolil szyjka 3.4cm.wiec niezle za tydzien mam wizyte u swojego lekarza i zobaczymy
No to u Ciebie szyjka jeszcze super się trzyma. A masz już zapowiedziane, ze po 34 tyg cc, czy będą Cię trzymać jak najdłużej się da?U mnie tez lekarz mowi zeby do 34 chociaz wytrzymac, sterydy podane i czekamy
Ja w domu od wczoraj lekarz pozwolil szyjka 3.4cm.wiec niezle za tydzien mam wizyte u swojego lekarza i zobaczymy
Dziewczyny, a czy czujecie oprócz twardnienia brzucha takie ciągnięcia i pobolewania w dole pleców??
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom