Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@ania_ka87 jak Twoja gromadka? Zdrowi juz?
@zuzik85 a jak u Was? Jak sie czujecie?
@apostrofa tez sie czasem odzywajcorcia Ci pomaga przy maluchach?
U mnie z kazdym dniem widac coraz wieksze roznice miedzy chlopcami. Jeden ma od początku problem z przysysaniem do piersi, woli butle i duzo wiecej z niej zjada, smoka ciagnie bardzo chetnie. Drugi uznaje tylko cycka, butle znosi, jak juz wydusi ze mnie ostatnie krople i wtedy laskawie dopije z butelki jakies max 30-40ml, po czym najchętniej by wrocil do cycka "a nuż cos poleci"smoka nie umie ssac, ma przy nim odruch wymiotny. Przez to ze jedza roznie, to i spanie maja popaprane i budza sie od czapy. Na szczęście jeszcze sporo spia w ciagu dnia i da sie cokolwiek zrobić w domu i spedzic czas ze starszym synkiem
![]()
jak mlode zaczna na nowo to zwariuje...
mam nadzieje ze to skok rozwojowy i tyle
i gratulacje, fajnie, że dziewczynki.
i nie masz problemu z karmieniem.Hej! Oj ja tu coraz rzadziej zaglądam....@ania_ka87 jak Twoja gromadka? Zdrowi juz?
@zuzik85 a jak u Was? Jak sie czujecie?
@apostrofa tez sie czasem odzywaj [emoji14] corcia Ci pomaga przy maluchach?
U mnie z kazdym dniem widac coraz wieksze roznice miedzy chlopcami. Jeden ma od początku problem z przysysaniem do piersi, woli butle i duzo wiecej z niej zjada, smoka ciagnie bardzo chetnie. Drugi uznaje tylko cycka, butle znosi, jak juz wydusi ze mnie ostatnie krople i wtedy laskawie dopije z butelki jakies max 30-40ml, po czym najchętniej by wrocil do cycka "a nuż cos poleci" [emoji14] smoka nie umie ssac, ma przy nim odruch wymiotny. Przez to ze jedza roznie, to i spanie maja popaprane i budza sie od czapy. Na szczęście jeszcze sporo spia w ciagu dnia i da sie cokolwiek zrobić w domu i spedzic czas ze starszym synkiem![]()