Karolina1609
Zaangażowana w BB
Ja też tak miałam ze swoimi szkrabami, pod koniec pobytu dzieci na neonatologii zaczęli mi wysyłać zdjęcia dzieci bo bym ich nie poznała-zakaz odwiedzin
dużo siły kobitki będzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
31+5tc. Odeszły mi wody w nocy [emoji2368]A w którym tygodniu ciąży urodziłaś swoje szczęścia?![]()
Aha31+5tc. Odeszły mi wody w nocy [emoji2368]
ja się dowiedziałam na 100 % w 18 tc po przez amniopunkcje. Lekarz widzial na badaniu połówkowym w 20 tcDziewczyny, w którym tygodniu poznaliście płeć maluszków ?Mam wizytę 15+6 (w ten czwartek ) i tak się zastanawiam czy jest szansa ze już będzie widać![]()
Czyli marne szanse, żeby zobaczyć wcześniejja się dowiedziałam na 100 % w 18 tc po przez amniopunkcje. Lekarz widzial na badaniu połówkowym w 20 tc
Ja się dowiedziałam na połówkowychDziewczyny, w którym tygodniu poznaliście płeć maluszków ?Mam wizytę 15+6 (w ten czwartek ) i tak się zastanawiam czy jest szansa ze już będzie widać![]()
Czyli jest szansa ze na połówkowych 18+3 czyli 11.06 się dowiemJa się dowiedziałam na połówkowychpotem się potwierdziło
TakCzyli jest szansa ze na połówkowych 18+3 czyli 11.06 się dowiem![]()
Ja się dowiedziałam w 17 tygodniu. Lekarz był pewny na 100%,że dwa chlopakiDziewczyny, w którym tygodniu poznaliście płeć maluszków ?Mam wizytę 15+6 (w ten czwartek ) i tak się zastanawiam czy jest szansa ze już będzie widać![]()