• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża bliźniacza

no no stevensonowa, jakie fajne zaskoczenie - ale mąż będzie miał babiniec :)

A wiesz że wielu facetom podoba się imię Natasza? To chyba przez Nataszę Urbańską, bo wiadomo można na niej miło zawiesić oko.
Ja stawiam na Tosię :)))

reklama
Stevensonova mi też podoba się Tosia :) Moja mama wczoraj tez zapytała, że może druga to jednak będzie dziewczynka :) Jakby coś to byłby Tymon i Pola :)))
Dziewczyny juz odliczam dni i godziny: CC mam zaplanowane na piatek na 9:00 rano, o ile nie będzie nagłych przypadków na bloku operacyjnym... Wyniki mam w normie, najważniejsze jest to, że prawie cofnęła mi się cholestaza :)
Poziomki ja też czekam z niecierpliwością!

Milego dnia :)

Ojj... rozpakowane Mamusie, będę Was zasypywać pytaniami :tak:
rainmanka planowane jest zewnątrzoponowe...

Przejrzałam dzisiaj torbę z ciuchami maluchów, którą spakował mój J. i muszę przyzać, że spisał się na medal :) jedna mała wpadka - zamiast ręczników dla maluchów spakował pokrowce na przewijak :)

Małgoń ja rownież trzymam kciuki :) i silnego znieczulenia zycze,żebyś nic nie poczuła ;)
z tymi pokrowacmi to rzeczywiście wpadka, ale w szpitalu potrzebujesz ręczników kąpielowych dla maleństw?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry