reklama

Ciąża bliźniacza

Męczą mnie dzisiaj skurcze:-(. Próbuje je opanować od 11 i 2 nospy tak średnio zadziałały- niby ciut zelżyły ale jeszcze czuje co nieco. Myślałam ze sen mi pomoże ale ni hu hu zasnąć tez nie mogłam- jestem ledwo żywa....:-(

...podejrzewam ze przejadłam się smakołykami....czy to możliwe żeby mieć od tego skurcze?

reklama
a ja uważam ze to możliwe, bo raz w ciąży miała zachciankę na McDonalda i myślałam że po tym ich żarciu urodzę! Miałam mega skurcze, brzuch mi stawał dęba!! Coś okropnego! Na szczęście wzięłam Nospe forte i przeszło.Od tamtej pory z Mc'a tylko kawa wchodzi w grę.

też trzymam kciuki! :) odezwij się, jak tlyko będzie cosik więcej wiadomo :)

a ja muszę Wam przyznać, że trochę nas gin wystraszył... jestem w 23tc, a powiedział, że możliwe, że nie dociągnę tak daleko, jak prognozował, że mozliwe, że będziemy rodzić już w okolicach 29tc... to miesiąc wczesniej, niż miało być!
Elizka chyba zauwazyła, że cos sie dzieje, a jak jej zaproponowaliśmy, żeby zaproponowała imię dla siostrzyczki, strasznie się ucieszyła! :) powiedziała, że to będzię jej ulubiona siostra, jesli tylko ja nazwiemy tak, jak ona sobie wymarzy. Powód... no, trochę dziwny, ale cieszy mnie choc trochę radości z jej stony.
Ale mamy juz postanowione :) w naszej rodzinie powitamy Łucję, Ingę i Alberta :) tak, Inga to pomysł Elizki, wg mnie jest wspaniały! :)

edit: a co do żarcia z MCDonalda - zawsze uwielbiałam, a w ciąży mam taki wstręt! Naprawdę :D za to ciągle jadłabym rodzynki, których ormalnie nie cierpię :D

Ostatnia edycja:
stevensonowa muszę Ci powiedzieć, że dzieci to jednak niesamowite istotki :))) Inga to przepiękne imię, klasyczne, ale oryginalne. Bardzo ale to bardzo dobry wybór Elizko!
Mam coś specjalnie dla Ciebie - czasami podczytuję :) - Potrójny Cud

MM, Małgon- dzięki dziewczyny:);-) mozliwe ze tymi słodyczami poprostu zapchalam jelita i zoładek stad najpierw mdłości a potem skurcze:( Raz tak mialam- cos mnie zapchało i mialam skurcze- ale wywnioskowałam ze to od jelit.

Yenefer- no ja już we wszystko wierze...obudziłam się w super stanie a po tych krówkach i śniadaniu było przeciwnie... :tak:

Stevensonova- imiona faktycznie trafione w 10:):-)....a terminem porodu sie nie martw bo to normalny dla trojaczków. I nie martw sie na zapas bo wszystko będzie oki:)

Szyjka z 34mm na 31 mm więc jest dobrze.Dziewczynki 600g (24tc) i 552g (23 i 1tc)
Widziałam cipuszki:)) Są duże i zdrowe,wierciuchy:)))
Niestety nie było mojego gina i musiałam iśc do jakiegoś idioty który wypisał mi źle recepte na luteine i zamiast zapłacić 3,60zł chcą w aptece 30zł.
Wyjechał mi h*j z matką polką!! A ***** mu do tego -gówniarz!!
Mam brać luteina 2x2,nospe 3x1,2,magnez 3x1,żelazo 2x2 i na żylaki jeszcze coś:/ i oczywiście witaminki więc garść leków:dry:
Nastepna wizyta i usg 26 stycznia

Acha i schudłam 1 kg więc jestem na zero:szok:

Kochane napiszę do Was później bo teraz wracamy do domku:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry