reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny niedługo się dowiecie co w Was mieszka :) Ja dowiedziałam się w 21 tygodniu wcześniej jakoś lekarze nie chcieli mi mówić, dopiero pierwszy raz o płci usłyszałam na usg połówkowym, mam nadzieję, że wasi lekarze będą bardziej chętni do sprawdzania płci.

hehe :)

ja np wiedziałam ze jedno to bedzie chłopczyk a drugie objawiło sie dopiero na sali operacyjnej i powiem Wam ze fajnie nie wiedziec bo cudowna jest ta chwila jak mówia "ma pani córke" :) (ale gdyby powiedziała ze chłopak to tez byłoby wspaniale

Poziomki czekamy:tak: i powodzenia
Eweska wow jaka waga, masz co nosic
U mnie niby parka, ale jakos uwierze jak zobacze. Chłopak bedzie na pewno bo jajeczka juz pare razy pieknie zaprezentował, a z dziewczynką to wiadomo, ze nigdy nic nie wiadomo:-). Niby dwa razy na usg lekarz powiedzial ze dziewczynka, ale...Mam nadzieje ze dziewczynka pozostanie dziewczynką bo te piękne rózwe, liliowe rzeczy sa zbyt ładne zeby sie zmarnowały;-):-D

manila gratuluję parki....kurdę też już chce wiedzieć jaką brzdące mają płeć......

Dowiesz sie i Ty wkrotce. Mnie lekarz powiedzial jak bylam w 14 tygodniu ze parka, ze moze wszystkie zaklady wziasc... nie uwierzylam mu oczywiscie pomimo ze dawal 100000% ze tak bedzie. Kolejne USG w 20 tyg, inny lekarz, tez uznal ze parka wiec teraz juz im wierze :)

reklama
Hej dziewczynki:). To i u mnie parka bedzie: Karol i Madzia. W domku juz jest 20miesięczna Natalka,także bedzie przedszkole jak sie patrzy:). Zawsze chciałam miec duzą rodzinke,no i prosze:). Jak bym mogla to bym jeszcze wiecej mogla miec dzieci,ale zdrowie juz niestety mi na to nie pozwoli....Ale nadzieja matką jest,wieeecccc kto wie....
U nas tez juz na pierwszym usg genetycznym dr powiedział że na 51% parka,asekurant jeden:). Ale na kolejnych usg tylko potwierdza,wiec udało mu sie zgadnąć,a teraz to juz nawet ja widze,kto tam mieszka:)
Ciuszki dla Madzi mam po Natalce,a dla Karola juz dokupiłam:):). Brakuje mi jeszcze jakis bluzek i bluz męskich,bo w rózowe polarki go nie ubiore i basta:):)
Poza tym juz wszystko dla bliźniakó kupione także jestem zwarta i gotowa:):):)
Dziewczynki wszystkiego naj najlepszego dla Was i dzieciaczków i udanej calutkiej ciazy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry