reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Puścili by mnie na 1 dzień polatała bym po sklepach i od razu na porodówke bym wróciła:-D

Właśnie dojrzałam w karcie że mam wpisaną indukcje na poniedziałek,więc jeżeli nie zaczne sama to wcześniej raczej nic nie zrobią

Poziomki nie rób jaj... liczyłam na zdjecia brzadąców, a ty jeszcze chodzisz;-):-D. Zycze owocnego chodzenia, zebys sie jednak przed poniedzialkiem wyrobila.
Jestem po wizycie u gina, szyjka krotka, ale zamknieta i twarda no i nie skrocila sie od ostatniej wizyty wiec ok., poki co lezenia zaleconego nie mam. Dzieciaczki rosna ładnie, ale uozone masakrycznie, jeden na bacznosc stoi, a drugi rozwalony bokiem przy czym głowy mają w jednym miejscu wiec dlatego w jednym boku, a w zasadzie to juz prawie pod prawym cyckiem, masakryczny ucisk... rozpychaja sie brzdące. Jednak w sumie to nic wiecej nie wiem, nawet jaka waga, bo dokladne usg bedziemy robic na nastepnej wizycie za 3 tyg. i wtedy tez umowimy sie juz na cesarke

poziomki miłego spacerku :) trzymam kciuki za duuuze rozwarcie i szybki porod :)
aaga fajne ułożenie dzieciaczkow hihi moi chlopcy to leża w pozycji 69 ale pisanej z boku brzuszka, kopią się po buziach hahaha

ja sie czuje duuzo lepiej, poodpoczywałam, brzuszek juz tak nie twardnieje, jutro wizyta więc zobaczymy, tez pewnie już będę znała termin cesarki :)

reklama
Poziomki, trzymam za Was mocno kciuki i życzę powodzenia!!!

ja spanikowalam i poszlam dzis do mojego lekarza:zawstydzona/y: niepokoily mnie te moje zaslabniecia, zwroty glowy, tu kluje tam kluje.. lekarz powiedzial ze chya za bardzo sie nudze:zawstydzona/y: widzialam jak nasze brzdace sie ruszaja, ech cudowne uczucie , takie wyraznie widoczne raczki! znamy plec maluszków... bedzie chlopczyk i dziewczynka:-) poza tym wszystko ok zycze milego wieczoru.

jak czesto macie/mialyscie wizyty w II trymestrze?

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry