reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dokładnie....nie mogę już dużo łazić....bo potem boli i twardnieje brzuszek...wczoraj się nachodziłam na zakupach to dzisiaj mam....ciągnięcia...:/

niestety nie mam takiej możliwości bo mam prysznic:)....ale odpoczynek pomaga...kurczę martwię się bo jak teraz jest już ciężko to co będzie dalej....

musimy dać radę....dobrze że mam kochaną mamę która zawsze chętnie mi pomaga...
właśnie czytałam że musisz przedzielić...dziwne prawo....no cóż ale co zrobić.....

Witajcie dziewczyny:-)u nas wczoraj upal niesamowity i nawet nosa nie wystawialm z domu (w domku przynjamniej chlodniej). W piatek mam egzamin z Historii Farmacji, wiec pol niedzieli spedzilam z ksiazka, a reszta czasu dla eMka. My mamy od paru miesiecy nowe hobby-> spiewanie karoke na playstation (nie wiem czy znacie Sing Stars). Ze 3 razy w tygodniu sobie podspiewujemy:-), wiec dzieci b.muzykalne beda:-), choc glosy oboje mamy tragiczne:-)Ale w sobote czulam jak spiewalismy, jak brzuszek mi faluje, tak jakby maluchy tanczyly-> cudowne uczucie.
Wczoraj zas mialam mega stres pod wieczor. Zaczal mnie bolec brzuch po prawej stronie, najpierw lekko, pozniej coraz mocniej. Bol byl nie do wytrzymania i myslalam ze zemdleje. Nie wiem czy to skurcz, czy ktores z dzieci cos mi nacisnelo. Dostalam takiej paniki, ale na szczescie byl moj maz w domu, ktory zaczal mi plecy masowa i moze po 10 minutach przeszlo. Powiedzcie prosze, czy mialyscie cos takiego. Ja strasznie sie boje, ze znowu moze cos takiego sie przydarzyc

reklama
rainmanka - ogromne dzięki:) ja na razie bez żadnego leku, tj tylko magnez łykałam, teraz spróbuję no spę fortę - może pomoże, a jutro do gin to bede wiedziec co dalej, ale chyba to już taki czas.... piękny termin dotrzymałaś aż pozazdrościć można:)

Milenka - co do pokoi które wkleiłaś dla maluchów to az mi zal ze nie mam dodatkowego pokoju:( będą spać z nami w sypialni i tak cud jak upchniemy tam nasze łóżko + 2 łóżeczka:)

co do ciągnięcia brzucha to też mi się zaczęło tak w 20/21tc i wtedy musiałam zrezygnować z aktywnego życia na początku było ciężko bo fizycznie dużo siły ale później kwestia przyzwyczajenia sie:)

ptencer - w którym miejscu po prawej stronie Cię bolało? na wysokości jajnika, wyżej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry