reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
kurdę...a mnie dalej przeziębienie męczy...dzisiaj robiłam badania krwi...i podniosło się crp...a białko spadło...wrrrr....mam nadzieję że lekarz dzisiaj nie każe mi brać antybiotyku...bo już mam tyle tabletek że masakra.....

Witam po weekendzie, ufff udalo mi sie Was nadrobic :)
Postanowilismy ten weekend spedzic sobie razem, wybralismy sie nad morze. Moze to nie byl dobry pomysl nie zarezerwowania czegos wczesniej ale po przejsciu kilkunastu hoteli w koncu znalezlismy miejsce. Niestety nie wspominam nocy zbyt dobrze.... spalam tylko 2 godziny. Za duzo wczesniej spacerowalismy i kregoslup nie pozwolil mi na drzemke....
Jesli chodzi o bolesci w brzuchu- tez tak mam, po lewej stronie, lekko po nizej pepka jak dotkne albo jak zmieniam pozycje w lozku to mnie boli, powiedzialam lekarzowi, sprawdzil na usg i stwierdzil ze nic nie widzi... ale w przyszly poniedzialek znowy powiem bo troche sie tym martwie :(
Macie przepiekne brzuszki, tylko czekac az sie z nich piekne i zdrowe dzieciaczki wykluja :)
A to moj
DSC01236_resize.jpg
Coraz czesciej zaczynam myslec o porodzie i czasami zaczynam panikowac :( Cholernie sie boje a i nie moge sie doczekac miec je ze soba.....

morgenrood - brzuszek sliczny:) a krajobraz i morze az pozazdroscic mozna:)pewno za rok tez nad morzem bede hehe
masz twardnienia brzucha? ja juz jak opentana sie pytam kazdego:(

ptencer
-
tez tak miałam, kilka dni mnie bolało, szczególnie wieczorem i mocniej przy delikatnym dotyku - podobno skóra sie naciaga i moze byc wrazliwa w jakims miejscu, ale na wszelki wypadek zapytaj lekarza

Mam twardnienia, ale ja sie za bardzo nie orientuje czy to niestrwanosc czy skurcze.... kurcze czlowiek bez doswiadczenia tylko moze wnisokowac... wczoraj przez dlugi czas tak mialam, moze ktoras z doswiadczonych wyjasni mi jaka jest roznica, jak to sie mniej wiecej czuje bo tez czasami popadam w panike....

#rabbit# - z Twoim przeziębieniem to masz katar czy jakies jeszcze objawy, bo mnie od dzis meczy mega katar ale polegajacy bardziej nazatkaniu nosa:( i sie zastanawiam czy to nie alergia, bo w ciazy ponoc mozna miec a teraz to chyba wszystko pyli... bierzesz cos na to?

morgenrood - u mnie jak brzuch twardnieje to jak leze to do góry idzie i robi sie taki sztywny i wyraznie zaznaczone jest gdzie pod biustem zaczyna sie macica po kilku wdechach robi sie miekki, tak masz? bo jak chodze to cały czas napiety ale to norma ponoc

karola mam katar tzw.wewnętrzny :) zatyka mi uszy...i gardło mnie boli, jest czerwone....typowe przeziębienie...wrrr

margenrood noo jeszcze nie dużo ci zostało....będzie dobrze...ja porodu wogóle się nie boję....gorzej ten dzień po jak przyniosą dzieciaki...i boję się że nie będę wiedziała co mam robić...;/

Ostatnia edycja:
rabbit bedziesz wiedziała, zapewniam.
Ja w sprawach dziecinnych byłam strasznie ciemna, ani podniesc, ani przewinac, ale jak przyniesli dzieci to trzeba było zrobic koło nich. Pierwszy raz z trzesacymi sie rekami a potem juz poszło wszystko.
Poza tym jak poprosisz panie pielegniarki z noworodków to wszystko pokaza wiec tym sie nie stresujcie.

karola2112 - dokladnie tak mam.... i jeszcze dochodzi olbrzymia ZGAGA!!!!! Ponoc smietana, mleko, migdaly sa dobre na zgage ale mnie nie pomaga :( Znacie jakies inne metody jeszcze? :)
TEz sie boje czy sobie poradze z dzieciakami, a co jak jedno zacznie plakac a potem drugie? Kogo przytulic? Chcialabym im poswiecic czasu po rowno ale z dwojka to ciezko wszystko w tym samym czasie zrobic... AHHH damy rade....

reklama
karola2112 - dokladnie tak mam.... i jeszcze dochodzi olbrzymia ZGAGA!!!!! Ponoc smietana, mleko, migdaly sa dobre na zgage ale mnie nie pomaga :( Znacie jakies inne metody jeszcze? :)
TEz sie boje czy sobie poradze z dzieciakami, a co jak jedno zacznie plakac a potem drugie? Kogo przytulic? Chcialabym im poswiecic czasu po rowno ale z dwojka to ciezko wszystko w tym samym czasie zrobic... AHHH damy rade....

mnie na zgage pomagalo i pomaga mietowy czarny HALLS, i zimna niegazowana woda, prosto z lodowki najlepiej ;) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry