reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czesc dziewczyny, jestem po usg i potwierdza sie ze chłopiec i dziewczynka:-)dzieci są podobno spore jak na swój wiek i generalnie wszystko gra. Morfologia tez jak na razie ok ale znowu jestem przeziębiona i znowu wymiotuje masakrycznie całe dni:-(mam dosc!

Czesc dziewczyny, jestem po usg i potwierdza sie ze chłopiec i dziewczynka:-)dzieci są podobno spore jak na swój wiek i generalnie wszystko gra. Morfologia tez jak na razie ok ale znowu jestem przeziębiona i znowu wymiotuje masakrycznie całe dni:-(mam dosc!

gratuluje parki. Biedactwo jestes z powodu tych wymiotow, nawet nie wiem co doradzic, bo ominela mnie ta przyjemnosc

Czesc dziewczyny , Dawno mnie nie było ale miałam zepsuty komp.U mnie wszystko okey tylko tak jak wszystkie tu piszecie strasznie mnie ciagnie brzuszek w doł jak duzo spaceruje , wczoraj czułam się fatalnie. Czytam też , że juz co po niektóre sie już urządzają super, ja szukam mebli AVICA zeby dokupić szafe i jakąś komodę do mebelków które już ma moja córeczka z pokoiku. Łóżeczko już mam i chyba narazie zostane przy jednym a potem zobacze, bo w tych naszych blokowych "salonach" to nie za bardzo mozna poszalec , boję się tych upałow jak je zniosę , mam nadzieję ze wszystkie sobie poradzimy.
Trzymajcie się dziewczyny . Pa
karola 79 ja miałam tak jak ty wymioty cały 1 trymestr rano i wieczorem wiem co przezywasz , ale wszystko minie
Rabbit wracaj do zdrowia coś cie te chorubska nie opusczają .

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny...u mnie piękna pogodna....:)
dzisiaj wcale z moim przeziębieniem nie jest lepiej, zastanawiam się czy nie brać antybiotyku...hmmmm

karola gratuluję parki!! i współczuję mdłości.....

reklama
dziewczyny znacie jakiś magiczny sposób na katar? dopadł mnie wczoraj i już nie mogę oddychać ustami:(
coś kiedyś czytałam o inhalacjach z majeranku ale nie wiem jak to się robi:(
jak macie jakieś metody dajcie znać, będę wdzięczna:)

Karola79 - gratuluję parki:), co do wymiotów to już chyba końcówka może są spowodowane przeziębieniem? trzymaj się cieplutko

ptencer - jak brzuszek boli jeszcze koło pępka? wiesz już jakiej płci będziesz mieć bobasy?

morgenrood - mi na burzę hormonów pomagają komedię, choć ostatnio na jednej spłakałam się jak bóbr i do tej pory nie wiem dlaczego, najbardziej przerażony był mój M który nie wiedział co się dzieje

#rabbit# - współczuję przeziębienia, wiem jak człowiek może się podle czuć:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry