Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
coz mezczyzni nie musza miec zmyslu do zakupow. mozemy im to wybaczyc, byle by tytlko nam pozwolili robic to bedzie okmalekropki - masz twardnienia brzucha? ile mniej więcej dziennie i czy coś na to bierzesz? dzięki
rainmanka - brzuszek śliczny byłtaki zgrabny
jak z nim po ciąży, zastanawiam sie czy ta skóra się wchłonie
Milena - córcie masz śliczną, więc jak niedługo dojdą jeszcze takie 2 ślicznotki to tatuś całą 4 raczej z domu nie powinien wypuszczać
#rabbit# - co do ciuszków to mój M wybrałby to samoróże i niebieskiego nie są dla niego, tylko być mądrym i kupować inne jak przewaga jest w tych kolorach
i mam pytanie trochę dziwne bo zastanawiam się jak to wyjdzie w praktyce, więc będę mieć parkę i ciuszki mam zazwyczaj typowe albo dla córci albo dla synka więc jak ułożyłam wszystko w szafie to mam kupkę np body tylko wymieszaną dla obojga i tu pytanie czy tak zostawić czy podzielić rzeczy na 2 kupki dla małej i małego bo w zawirowaniu nie chciałabym w róż ubrać Jasia![]()
muszę popróbować różnych opcji z tym ułożeniem ciuszków, przynajmniej czas trochę zapełnię![]()
Milenka - to Twoja szafa z tymi fajowymi dziecięcymi wieszakami?
u Was też tak gorąco??? normalnie uwielbiałam upały a teraz to bym w lodówce siedziała
rainmanka - pamiętasz jak dużo/często miałaś twardnień brzucha? kurcze 6kg na + w ciąży bliżniaczej to jakiś chyba rekord przytyciaale zauważyłam u siebie że nie mogę wszystkiego jeść jak sprzed ciąży bo mam straszne wzdęcia i niestrawności a wtedy brzuch mi czesciej twardnieje
![]()