Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coz mezczyzni nie musza miec zmyslu do zakupow. mozemy im to wybaczyc, byle by tytlko nam pozwolili robic to bedzie okmalekropki - masz twardnienia brzucha? ile mniej więcej dziennie i czy coś na to bierzesz? dzięki
rainmanka - brzuszek śliczny byłtaki zgrabny
jak z nim po ciąży, zastanawiam sie czy ta skóra się wchłonie
Milena - córcie masz śliczną, więc jak niedługo dojdą jeszcze takie 2 ślicznotki to tatuś całą 4 raczej z domu nie powinien wypuszczać
#rabbit# - co do ciuszków to mój M wybrałby to samoróże i niebieskiego nie są dla niego, tylko być mądrym i kupować inne jak przewaga jest w tych kolorach
i mam pytanie trochę dziwne bo zastanawiam się jak to wyjdzie w praktyce, więc będę mieć parkę i ciuszki mam zazwyczaj typowe albo dla córci albo dla synka więc jak ułożyłam wszystko w szafie to mam kupkę np body tylko wymieszaną dla obojga i tu pytanie czy tak zostawić czy podzielić rzeczy na 2 kupki dla małej i małego bo w zawirowaniu nie chciałabym w róż ubrać Jasia![]()
muszę popróbować różnych opcji z tym ułożeniem ciuszków, przynajmniej czas trochę zapełnię![]()
Milenka - to Twoja szafa z tymi fajowymi dziecięcymi wieszakami?
u Was też tak gorąco??? normalnie uwielbiałam upały a teraz to bym w lodówce siedziała
rainmanka - pamiętasz jak dużo/często miałaś twardnień brzucha? kurcze 6kg na + w ciąży bliżniaczej to jakiś chyba rekord przytyciaale zauważyłam u siebie że nie mogę wszystkiego jeść jak sprzed ciąży bo mam straszne wzdęcia i niestrawności a wtedy brzuch mi czesciej twardnieje
![]()