reklama

Ciąża bliźniacza

#rabbit# móje stałe posiłki lekowe to: luteina, magnez, no-spa, wit dla ciężarnych i espumisan:)-na wzdęcia bo już mam mało miejsca w brzuchu
a teraz na krzyż mogę jednorazowo lek niesterydowy przeciwzapalny ketonal lub diclofenac - zdziwiłam się że można ale ponoć 1 - 2 tabl można, potwierdziło mi to 3 gin. A odnośnie augmentinu to dowiedziałam się że przepisują go prawie każdej ciężarnej z podniesionym CRP. jak tam wzięłaś?

morgenrood - mi na zgagę pomaga maślanka lub kefir ale dosłownie kilka łyków po posiłku + spanie na kilku poduszkach - ja już sobie w sypialni twierdze wybudowałam:) pod głową 3 poduszki + jasiek:) mój M jest biedny po zajmuję już ponad pół łózka

reklama
na twardnienie brzuszka duzzzzzzzzo odpoczynku,i nie macanie brzuszka niestety a z tabletek- asmag lub aspargin

mi tez własnie w szpitalu wielokrotnie mowiono zemy nie głaskac brzucha... ech tylko ze rece same leciały tam :)

na zgage nie pomoge bo omineła mnie ta "przyjemnosc" .... ale zdrówka Wam wszystkim zycze!!

mnie lekarz też mówił na ostatniej wizycie żeby nie głaskać brzuszka....:)

aa muszę wam się pochwalić że zakupiłam właśnie gondolki/foteliki do wózka....:) bo była fajna promocja.,...hehe wózka jeszcze nie mam muszę tez zakupić...ale już wiem że to Jane Twin Two....:)

Madzia842 dzieki bardzo za stronke , chodzi mi właśnie o te meble ale w kolorzr zieleni a nie brązu , napisałam do producenta zobaczymy czy cos sie uda załatwić dzieki bardzo .

czesc dziewczyny, ale mialam noc! pol nocy spedzilam w szpital z tem powyzej 39 stopni... no i z bolem zoladka i plecow, powiem wam szczerze ,ze podczas porodu pierwszej coreczki nawet nie krzyknelam z bolu, a wczoraj mialam ochote chodzic po scianie z bolu, taki byl mocny. nie mialam pojecia ze zoladek moze tak bolec:-( dostalam leki na zoladek, niestety nic mocnego, ale mam nadzieje,ze skurtecznego no i ciagle walcze z goraczka , masakra:shocked2: mezus jest ze mna przez dwa dni wiec przynajmiej moge lezec w lozku... pozdrawiam wszystkie cierpiace, i nie cierpiace ;)

Rabbit fajnie , ze zdecydowałaś sie juz na wózek ja nadal szukam i mam dylemat.
Powiem Wam dziewczynki , ze ja na szczęscie to biore tylko kwas foliowy i żelazo, jutro ide po wyniki do laboratorium to zobaczymy . Wspolczuje wam tych dolebliwości , mnie tylko brzuszek ciągnie po długim spacerku . Mam nadzieję , że będzie tak dalej. Zaraz biore się za przemeblowanie pokoiku i porządki w pokoju mojej córeczki , czas robic mijsce dla rodzenstwa hahah. Mała już nie może sie doczekać, strasznie się cieszy, to miłe. Pozdrawiam Wam i zdrówka życzę. Pa

http://www.suwaczki.com/

dziewczyny ogólnie stwierdzam ze maj nie jest dla naskorzystny - cholera za duzo chorób!!!!! dlatego uważam że czerwiec bedzie lepszy i pozostało nam tylko 5 dni żeby jeszcze wytrzymać w tym kiepskim miesiącu.....

Milenka trzymaj się cieplutko, masz cos na zbicie gorączki? paracetamol???

ja na przeziebienie -w sumie zapalenie oskrzeli mam antybiotyk wlasnie wykupilam.Takze w domu siedze i leze.
A na zgage Rennie -mi po 5 minutach pomaga i jest rewelacyjnie!

reklama
dziewczyny ogólnie stwierdzam ze maj nie jest dla naskorzystny - cholera za duzo chorób!!!!! dlatego uważam że czerwiec bedzie lepszy i pozostało nam tylko 5 dni żeby jeszcze wytrzymać w tym kiepskim miesiącu.....

Milenka trzymaj się cieplutko, masz cos na zbicie gorączki? paracetamol???

dzieki, tak 2x paracetamol doraznie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry