reklama

Ciąża bliźniacza

my mamy juz wiekszosc rzeczy kupionych. wczoraj kupilismy wozek...
musze w koncu namowic meza rzeby zabral sie za przeprowadzke mebli itp... musimy oczyscic pokoj i pomalowac... poskrecac meble itp...
kurcze on nie rozumie chyba ze, tym razem nie bede skakac na jednej nodze do 42 tyg :-D ehh Ci mezczyzni ;)

reklama
hejka dziewczyny,....ja właśnie wróciłam ze szkoły....i nie wiem co się dzieję....trochę połaziłam i tak ciśnie mnie dół brzucha że masakra :( jest coraz gorzej....boję się że w środę gin zaproponuje mi pessar.... macie też tak jak ja.... wcześniej tylko wieczorkiem czułam takie uciski...a teraz tylko trochę pochodziłam...:(

ja mam 9kg na plusie....a w pasie to nie wiem....

hejka dziewczyny,....ja właśnie wróciłam ze szkoły....i nie wiem co się dzieję....trochę połaziłam i tak ciśnie mnie dół brzucha że masakra :( jest coraz gorzej....boję się że w środę gin zaproponuje mi pessar.... macie też tak jak ja.... wcześniej tylko wieczorkiem czułam takie uciski...a teraz tylko trochę pochodziłam...:(

ja mam 9kg na plusie....a w pasie to nie wiem....

Kochana ja obecnie jestem na ostrym wypoczynku, moja mama przyjechala i zajmuje sie Julka bo ja doslownie nie moge chodzic... ja tylko pochodze dluzej niz 10 min od razu mam twardnienia i ciagniecia brzucha. ostatnio zatrzymali mnie na noc w szpitalu na obserwacji przez to, ale szyjka jest twarda, dluga i zamknieta. po prostu powiedzieli,zebym jak najwiecej lezala. strasznie mi to idzie, ale sie staram, nie ma nawet mowy o zakupach... wszystko robie przez internet...

ostatnio było wszystko oki jak byłam u lekarza....a teraz nie wiem...ale coraz gorzej jest z tymi ciągnięciami i uciskami...wrrrr

a Ty odpoczywaj jak najwięcej.....ja też już leże i kropka

no ja wlasnie leze i leze, nie mam sie czym zajac i tylko wydaje kase... :zawstydzona/y: a bo to potrzebujemy, a to tamto...
wczoraj nawet namowilam meza na nowy wozek... jak jeszcze nie zdazylismy uzyc tamtego :zawstydzona/y:

reklama
hehe widziałam właśnie....fajny wybrałaś....:)

a ja muszę się uczyć w poniedziałek i środę zdaje na technika farmaceutę:( wrrrr a nic mi nie wchodzi do głowy.... ta ciąża powoduję że jestem na zwolnionych obrotach i nie mogę się skupić....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry