reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie dziewczyny,
co do pytań o siarę to może ona być już od ok. 20 tygodnia ciążyi jest to zupełnie normalne. Podobno im szybciej się pojawi tym lepiej bo świadczy to o tym,że mleczka dla dzidzi bedzie pod dostatkiem:-). U mnie występuje od jakiegoś 22-23 tygodnia choć nie na tyle żebym stosowała juz wkładki laktacyjne.;-)Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam

reklama
hej, mam do Was pytanie. w zeszlym tygodniu moje maleństwa szalaly w brzuszku. od piatku bardzo sie uspokoily, ruchy czuje albo rano i wieczorem a czasami pojedyncze pukniecie w ciagu dnia lub maluszki sie troszku powypinaja tez w ciagu dnia ale nie codziennie. czy mialyscie tak moze? troche sie martwie, choc wiem ze regularne ruchy powinno sie czuc od 28.tc.

Dzieki dziewczyny za informacje, cieszę się , że tez tak macie, ja przy pierwszej ciaży miałam siare dopiero po porodzie i nie dałam rady wykarmi ć Juleńki, mam nadzieję , ze tym razem będzie inaczej.

Milena mam nadzieje ze masz racje:-) ja dzisiaj mialam z tego powodu kryzys i sie poplakalam ale pozniej maluszki zaczely pukac, ale oggolnie to wlaczyl sie im tryb spokojny, a juz mnie przyzyczaily ze szaleja "caly cza"
pod koniec tygodnia maluchy maja echo serca i mam nadzieje ze sie okaze ze wszystko dobrze

Milena mam nadzieje ze masz racje:-) ja dzisiaj mialam z tego powodu kryzys i sie poplakalam ale pozniej maluszki zaczely pukac, ale oggolnie to wlaczyl sie im tryb spokojny, a juz mnie przyzyczaily ze szaleja "caly cza"
pod koniec tygodnia maluchy maja echo serca i mam nadzieje ze sie okaze ze wszystko dobrze

kochana nie martw sie na zapas bo szkodzisz sobie i maluszkom... napewno wszystko bedzie dobrze ;) jak ja sie niepokoje to zjadam kilka kostek czekolady, albo batonika i po 5-10 minutach klade sie i wtedy czuje jak szaleja pod wplywem cukru ;) jesli nie masz problemow z cukrzyca to polecam ;)

reklama
hejka dziewczyny...:) ja cały weekend na grillach....już ma dosyć kiełbasek ...hihi
nie wiem jak wy ale ja już widzę że się strasznie szybko męczę....jeszcze u mnie taki upał...ufffff....

w końcu wybrałam meble do kuchni także pod koniec czerwca....meble będą....potem tylko malowanie i gotowe...:)

a jak tam wasze samopoczucie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry