reklama

Ciąża bliźniacza

hejka dziewczyny.... dzisiaj znowu mnie boli całe biodro....gaszz....ale to męczy....i wogólę dzisiejszy upał mnie wykończył.....:-(

nie wiem w jakiej pozycji się położyć żeby mnie nie bolało.... a wy jak tam??

reklama
dziewczyny mam pytanie odnośnie rozstępów na brzuchu (jak na razie jeszcze nie mam ale od kilku dni tak mnie swędzi skóra że szlag mnie trafia i obawiam sie ze moze....)
chciałam zapytać czy po ciąży mogą one trochę zniknąć?albo czy można je jakoś usunąć?

Mi rozstępy wyszły po 30 tyg a smarowałam się od 7 i też się cieszyłąm że ich nie mam :(
Usunąć się nie da niestety i nie łudzcie się że się nie pojawią. Po ciąży smarowałam pharmacerisem na rozstępy i są bledsze to tyle

Co do karmienia moje dzieci nie chciały ssać więc pokarm ściągałam. Trwało to chyba miesiąc ale jak musiałam wstawać w nocy i jeszcze co 3 godz sciągać to mi się odechciało. Poza tym moje dzieci nie chciały już pić mojego mleka więc w 3 dni pozbyłąm się pokarmu na dobre. I nie żałowałam nigdy. dzieci jak w zegareczku jadły co 3 godz, nie musiałąm się martwić czy mam czas coś zjeść czy nie bo mogłam jeść byle co. A maluchy rosną jak szalone!!!

nutria ja ni mowie nie, bo chyba chcialabym sprobowac,ale zobaczymy jeszcze.W razie co mam pompe zeby pokarm sciagac:)

Co do rozstepow to ja nic nie mam,ale znjaac moja skore, to pewnie jak bedzie mi sie kurczyła to cos tam mi zostanie,wiec zoabczymy.
Ja smaruje mocno kremem -brzuch ,boki, nogi , czasmai tyłek,ale slabo dosięgam:)))

U nas wszystko ok, ktg zrobione, usg zrobione, szyjka zabdana -babka powiedziala ze ma 2,5 cm i jest ok.Wiec w sumie chyba dobrze, co!?Mam duzo odpoczywac!!!!!!!!
Takze we wtorek ide zaniesc kolezankom w pracy ciacho, kawke wypijemy i do domku odpoczywac:))

Cześć dziewczyny jak tam upalna sobota. U mnie masakra. Mam pytanie do dziewczyn o terminie przyblizonym do mojego, od jakiegoś czasu już płynie mi siara też tak macie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry