patrzalek
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny.
Fajna stronka. Już drukuje i odznaczam zakupione pozycje. Jeszcze sporo tego zostalo :/
Wracając do tematu ubrań - ja w sobotę idę na ślub, wesele koleżanki. W zeszłym tygodniu wpadłam w szał zakupowy, odwiedziłam centra handlowe, byłam też na dziale mama w h&m ale tam NIC nie było. Dwa rodzaje spodenek na lato, jedna sukienka, wiele obszernych koszul i tyle. Rozczarowana byłam bardzo. Wkońcu zakończyło się na zakupach w normalnych sklepach na normalnych działach. W jednym sklepie z odzieżą ciążową były ładne sukienki okolicznościowe ale ich cena zwalała z nóg.
karola2112 - ja zawsze się boje, że nie trafie z rozmiarem:-) Też czekam na przesyłkę z allegro - też sukienki letnie i buty:-)
Z butami mogę już szaleć - obrzęk nóg zszedł. Za to pojawił się w dłoniach - musiałam namęczyć się z kremami, olejami, płynami do naczyń, żeby zdjąć obrączkę, bo krew mi pomału nie dopływała do palca i zaczął się robić siny (brrrrrr) ale udało się - palec uratowany
#rabbit# - trzymaMY kciuki ;-)
Fajna stronka. Już drukuje i odznaczam zakupione pozycje. Jeszcze sporo tego zostalo :/
Wracając do tematu ubrań - ja w sobotę idę na ślub, wesele koleżanki. W zeszłym tygodniu wpadłam w szał zakupowy, odwiedziłam centra handlowe, byłam też na dziale mama w h&m ale tam NIC nie było. Dwa rodzaje spodenek na lato, jedna sukienka, wiele obszernych koszul i tyle. Rozczarowana byłam bardzo. Wkońcu zakończyło się na zakupach w normalnych sklepach na normalnych działach. W jednym sklepie z odzieżą ciążową były ładne sukienki okolicznościowe ale ich cena zwalała z nóg.
karola2112 - ja zawsze się boje, że nie trafie z rozmiarem:-) Też czekam na przesyłkę z allegro - też sukienki letnie i buty:-)
Z butami mogę już szaleć - obrzęk nóg zszedł. Za to pojawił się w dłoniach - musiałam namęczyć się z kremami, olejami, płynami do naczyń, żeby zdjąć obrączkę, bo krew mi pomału nie dopływała do palca i zaczął się robić siny (brrrrrr) ale udało się - palec uratowany
#rabbit# - trzymaMY kciuki ;-)
kupiłam pod biustem -5 niż mam, a miseczkę jak na biust ciążowy, ale zakupiłam tak na prawdę najtańsze 2 staniki tj za 12 zł, na zasadzie żeby mieć do szpitala a jak będzie zły to wywalę, nie będzie mi szkoda tej kasy a mąż kupi odpowieni
tylko wydaję mi się że raczej jakoś biust mi nie skoczy, bo np w czasie miesiączki nigdy nie miałam większego/pełniejszego a w czasie ciąży wogóle mnie nie boli tak obstawiam, zobaczymy jak będzie:-)
tj dla chłopczyka i dla dziewczynki bo trochę się o dzidzi staraliśmy a jak się okazało że mamy parkę to akurat jak znalazł, problem był jak nie znaliśmy płci i zastanawialiśmy się co jak 2 dziewczynki a jak 2 chłopców i wtedy fakt jakoś nie mogliśmy znaleść kompromisu a tak problem z głowy
ALE!!!tak mi leży,ze za kazdym razem jak cos zjem to musze lecieć do toalety i teraz jak jestem w ciazy to chodze 4 razy dziennie -a zawsze mialam problemy zeby pojsc chociaz raz dziennie.Takze jest ok