Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
karola wydaje mi sie ze z bliźniakami nie jest to takie hop siup
ja pozno zaczelam odczuwac i wiem,ze za pierwszym razem dla mnie to bylo jakby "obcy" wychodził mi z brzucha.Poruszyl sie tylko raz i koniec,pozniej nie chcialam ,zeby kopał ,bo zle mi z tym było.A teraz to juz czekam na ruchy
powiem Ci ze nawet nie wiem, bo ja chodzialm na usg co tydzien i babka komentowała i ostatnio mi powiedziala,ze juz sa glowami na dół.Chyba od 3 /4 tyg!?Takze jeszcze masz czas,z tego co wiem, to chygba moga sie obrócic kilka dni przed porodem tez, takze spokoDamy rade!
hejka dziewczyny ja tylko na chwilkę wpadłam...cały weekend się uczyłam...ja mam masakrę z rwą kulszową....dopadła mnie francka....i strasznie boli nie umiem sobie z nią poradzić.....
jutro mam egzamin końcowy o godzinie 12....także trzymajcie kciukasy
hej, polecam opis wyprawki dla bliźniaków pod linkiem Wyprawka dla bliźniaków i trojaczków, na końcu listy dodatkowo pomocny spis ktory mozna wydrukowac, ja na pewno skorzystam
manila29 - fajna stronka:-) poprzeglądam sobie i pouzupełnię czego brak
ja w tym tyg powinnam dostać wyczekiwane zakupy z allegro - koszulka+szlafrok do szpitala, staniki do karmienia i 2 sukienki na lato mam nadzieje ze trafiłam z rozmiarami