reklama

Ciąża bliźniacza

karola2112-kiedy chce zmienić bok to twardnieje mi brzuch,a w dodatku przytrzymuję go ręką żeby dać sobie radę ze zmianą pozycji,naprawdę bębenek duuużo waży i jest mi ciężko.Do tej pory brałam feminatal,no-spa forte 2x1,magnezin 3x1 i cyclo3fort 2x1,we wtorek mój gin kazał mi brać tylko cyclo3fort na obrzęki nóg bo pewnie myślał że urodzę juz w szpitalu,ale dzisiaj bede dzwonić i uzgadniac wizytę to musze sie zapytać czy resztę tabletek też mam brać:-)Napewno doczekasz swojego 37 tygodnia

reklama
dziewczyny ale macie fajnie juz tak daleko jestescie... ja skoncze 24 tyg w niedziele. moze szybko zleci??? niedlugo zabieramy sie za pokoiki, moze jak sie czyms zajme to bedzie inaczej. narazie caly czas odpoczywam. tez jestem w bolu przy kazdej zmianie pozycji, ale to juz chybga takie uroki ciazy blizniaczje i duzego brzusia ;D

karola88 - no to pocieszyłaś mnie że przy zmianie pozycji też Ci twardnieje, bo ja już dostałam schiza:(
trzymam kciuki za Ciebie i dzieciaki i się odzywaj:)

Milenka - ja pamiętam jak byłam w 24tc i myślałam jak to długo jeszcze do 30tc a tu już 30, wydaje mi się że ten czas szybko leci, ale fakt faktem trudno znaleść sobie zajęcia w domu które można robić najlepiej w pozycji leżącej:)

Dziewczyny a jak u Was ze skurczami, ale innych części ciała niż brzuchol:-) U mnie łydki i sporadycznie stopy. Ale łydki każdej nocy mnie łapią i jakoś mi bębenek nie przeszkadza wtedy, żeby z łóżka szybko wylecieć i rozchodzić. Okropieństwo.

morgenrood -fajna stronka, to moja jeden dzieciaczek wazy dobrze, a drugi no coz troszke mniej ,ale damy rade.
Dostalam tez wyniki ,ze mam za malo żelaza ,wiec musze brac dwa razy dziennie po jednej tabletce.

patrzalek -ja mialam skurcze włydkach,ale zaczelam brac magnez i jakos przeszlo.
milena -zobaczysz szybko zleci, nawet nie bedziessz wiedziala kiedy:)

Dziewczyny a jak u Was ze skurczami, ale innych części ciała niż brzuchol:-) U mnie łydki i sporadycznie stopy. Ale łydki każdej nocy mnie łapią i jakoś mi bębenek nie przeszkadza wtedy, żeby z łóżka szybko wylecieć i rozchodzić. Okropieństwo.
a ja mam skurcze w prawym posladku :) naprawde!!! jak chodze to mnie lapie i niesamowity bol..... lydki tez czasami mnie lapia w nocy ale bardziej mi przeszkadza ten posladek... ;)
wlasnie skonczylam robic ciasto i posprzatalam gore i chyba sie przeliczylam z silami, chcialam jeszcze dol posprzatac ale juz nie mam na to sily... jutro to zrobie :)
a jak Wam minal dzien? :)

morgenrood powinnas po tyłku dostać!!!kto tyle robi bedac w ciazy w 34tyg!!!!masz sie oszczedzac!!!!
ja dzisiaj obiad, troche posprzatałam,ale malutko.Teraz prasowanie mnie czeka ,ale jakos ciezko mi sie zabrac!!!Chyba to poczeka do jutra!

reklama
Czesc Kobitki, jak sie czujecie? Ale zimno sie zrobiło brrrrrrrrrryyyyyyyy. Dzisiaj ide na zaaaaaaaaaaaaakupy ale pomyslałam chwile i postanowiłam ze to bedą zakupy dla mnie:))))))))))) Trzymajcie kciuk zebym kupiła cos fajnego bo niestety czesto jest tak, że jak sie wybiore na rajd po sklepach to nic nie ma fajnego.
Ogólnie to mam wrazenie, ze na Naszym forum jestem najkrócej w ciązy czy jest jeszcze ktos?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry