reklama

Ciąża bliźniacza

Hejka karola....powodzenia w zakupach....jak wrócisz to sie pochwal co kupiłaś....ja chciałam wczoraj kupić spodnie na lato w H&M ale stwierdziłam że nie dam 124zł za 3/4 bojówki na 3 miesiące....więc ciągle coś szukam....:)

reklama
karola to co ze jestes najkrócej w ciazy i dobrze:)kochana ciesz sie tym fajnym czasem!
Mam nadzieje,ze kupisz cos ciekawego dla siebie!
My dzis idziemy z mezem na jego urodzinowa kolacje -w sumie urodzinki sa za dwa tyg,ale nie wiem czy dotrwamy.
W poniedzialek kupie mu jakis prezent zeby miec na jego urodzinki.
Buziaki!!!!

jestem nieodpowiedzialna do granic...kupiłam sobie tylko okulaaaaaaaaaaaaaaaary.....i perfumy i ogłosiłam bankructwo:zawstydzona/y:jutro ide na chrzciny i koszmarnie mi sie nie chce b;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;eeeeeeeeeeeeee

Witajcie niedzielnie:-)
U mnie piękna pogoda dzisiaj aż nie chce się siedzieć w domku,póki dobrze sie czuje trzeba gdzieś się wybrać bo to chyba mój przedostatni weekend w domku. We czwartek mam wizyte u swojego gina i będziemy się umawiać na planowane cięcie,także myślę że mój mężuś na dzień ojca będzie miał podwójną niespodziankę ode mnie już na świecie:-)

morgenrood- patrzyłam z zaciekawieniem na tą tabelę wagową i moje bąble są o jakies 300g. większe jak na swój tydzień,a niby takie kruszynki:-):-)

karola88 ile juz Twoje pyzy waża!?moje sa takie malutkie, no dla mnie.Ciekawe czy uda mi sie dociagnac do takiego terminu co Ty?!Oj chcialabym tez sie umawiac na cc, zamiast tak czekac i myslec,ze w kazdym momencie moge zaczac rodzic.
U nas dzisiaj leje od rana -musialam wstac do toalety o 6 i padało, obudziłam sie o 9 i padało i tak do teraz!Tragedia!!Nic sie nie chce.
karola79 -jak jest na chrzcinach!?oj , widze ze nic ciekawego nie znalazałas:(Szkoda!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry