reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milenasliczny brzusio!Tez mi sie nie wydaje zeby byl nisko.Dziewczyny napewno sie przemieszczaja:-)
Booze jaki ja mialam brzuch!Ciagle patrze na zdjecia i uwierzyc nie moge..Jak mi J robil sesje kilka dni przed porodem ledwo stalam na nogach.Co chwile musialam siadac.Zaraz poszukam tu na watku fotki to same zobaczycie.Jak bym pilke polknela do kOsza ale taka meeeega!

Tu jest moja fotka z 33 tyg.A brzuch z 38 byl duzo wiekszy:-)

https://www.babyboom.pl/forum/mamus...29/ciaza-blizniacza-cz-ii-34944/index435.html

Ostatnia edycja:
Dla tych dziewczyn, które myślą, że mają brzuch mały lub za mały. Ja też nie miałam jakiegoś olbrzyma a dzieci rozwinęły się świetnie. Więc nie martwcie się, dzieci wyciągną z was wszystko czego będą potrzebować do prawidłowego rozwoju. Waszym zadaniem jest się oszczędzać, dobrze odżywiać i relaksować co też ja czyniłam :-)
Mój brzuch jakoś w 7 miesiącu chyba dokładnie nie pamiętam brzuch2.jpg
brzuch.jpg

morgenrood- pokoik prześliczny:) jej aż zazdroszczę Ci dodatkowego pokoju dla maluchów, na moje pocieszenie to też kupiliśmy białe łóżeczka a w sypialni mamy białe meble, jak złożymy łóżeczka i je jakoś ustawimy to też fotę wrzucę ale chyba bardziej w lipcu

dziewczyny co do brzuszków to ja się martwię bo mam raczej mały:(obecnie 103 w pasie i tylko 9kg na plusie

Milenka - co do ubranek to ja praktycznie wszystkie poprane i poprasowane miałam na koniec 26tc, teraz nie dałabym rady:( a tak w szafie już poskładane i posegregowane tylko pytanie czy mam wszystkie metki odrywac? większość rzeczy mam po maluchach koleżanek i dostałam z metkami przy szyjce i teraz nie wiem czy je odrywać?

reklama
karola dzieki za rade, w takim razie tez zabiore sie za pranie. ja znalazlam liste z pierszej ciazy i na jedno dziecko mialam: 12 par body z kr rekawkiem, 5 z dlugim, 10 par spiochow, i to tyle z 'bielizny' to pozwolilo mi robic pranie co 4-5 dni. wiec nie zle ;)
no i do tego mnostwo sukienkek, sweterkow, getrow rajstopek i innych.
jak nieraz patrze na strony internetowe i widze jak pisza ze na dzicko potrzebne np 5 par body i piec par spioszkow to az mnie strzyka...! tylko czemu nie dopisuja,ze musisz robic pranie codziennie??! ugh ;-)

co do metek to ja bym nie odrywala, ewentualnie zobaczysz czy beda draznily skore maluszkow i wtedy najwyzej utniesz. a tak zawsze mozesz sprzedac je pozniej...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry