reklama

Ciąża bliźniacza

Milenka pochwal się pokoikiem :) Jestem strasznie ciekawa jak to urządziliście. Co do brzuszka to fajniutki i całkiem spory . Nie wiem czy to kwestia zdjęcia ale wydaje mi się że wcale nie jest tak nisko. Bardzo ładne imiona wybraliście dla dziewczynek!

reklama
my mieszkamy w domku jednorodzinnym, nie powiem Ci kochana ile mamy metrow bo nie wiem... , ale na dole mamy duzy pokoj, a u gory mielismy 2 ,z tego jeden tak ogromny ,ze spokojnie moglismy przedzielic go na dwa . Julka jest troche w szoku, bo dzis weszla do swojego dawnego pokiku i do zobaczyla nie swoje ale dwa lozeczka i totalnie inny pokoj... troche mi zal ze musielismy wcisnac ja do malutkiego pokoiku ale mysle ze przywyknie do tego. nie jestem pewna czy ona doladnie zdaje sobie sprawe co sie dzieje, glaszcze brzusze , caluje, mowi do nich po imieniu, ale nie sadze,ze rozumie za za pare miesiecy z brzuszka wyskocza dwie male istotki :-)

Milenka pochwal się pokoikiem :) Jestem strasznie ciekawa jak to urządziliście. Co do brzuszka to fajniutki i całkiem spory . Nie wiem czy to kwestia zdjęcia ale wydaje mi się że wcale nie jest tak nisko. Bardzo ładne imiona wybraliście dla dziewczynek!
dziekuje Kochana, ja po prostu porownalam zdjecia i obnizyl sie sporo, ale mysle sobie,ze po pierwsze ciezar a po drugie moze zmienily pozycje??

z tą zmianą pozycji to pewnie masz rację, bo jeszcze na tym etapie powinny fikać do woli :)) Po obejrzeniu Twojego brzuszka zajrzałam do swojej galerii jak wyglądał mój brzuch tuż przed rozwiązaniem - gigant był!:-D

milena- sliczny brzusio :) Moj teraz najczesciej jest na dole :) tz opada ale czasami wszystko mam pod zebrami wiec nie wiem... chyba za duzo mysle i juz bym chciala zakonczenie:)
Jak juz mezusia do sprzatania zagonisz to zrob pare fotek i pochwal sie pokoikiem dla dzieciaczkow :) a z coreczki napewno bedziesz miala pocieche, napewno bedzie Ci pomagala przy mlodszym rodzenstwie, daj jej tylko czas na przyzwyczajenie sie do ich obecnosci ;)

Jutro kolejna wizyta u lekarza, moze dowiemy sie czegos wiecej.....

hejka dziewczyny już jestem...słodycze kupione...więc mogę jeść....]

Milena brzusio cudo....ja mam taki rozlany...ale też już urósł....mam 109cm w brzuszku.... jestem ciekawa jak tam twój pokoik....

ja już chyba wybrałam kolorki do pokoiku...zielone jabuszko na dwie ściany a resztę na budyń waniliowy(czyli jasne ecri)...i dodatki zielone.....

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty.,...czekam oczywiście na recenzję....ja dopiero mam wizytę 1 lipca...więc jeszcze troszkę muszę poczekać....a już jestem taka ciekawa jak dzieciaki urosły....

a jeżeli chodzi o mieszkanko to my mamy 37m2 2 małe pokoiki....ale damy radę:)

Ostatnia edycja:
Dzieki Milena, ja mam wizyte dopiero o 15:00 wiec bede myslec caly ranek. Pokoik juz mam gotowy, torba spakowana, tylko czekamy teraz :)
rabbit- smacznego :) Jak wszystko ladnie poukladacie to i w 37m2 sie zmiescicie, kolorki fajne wybraliscie :) mam takie same :)

reklama
Dzieki Milena, ja mam wizyte dopiero o 15:00 wiec bede myslec caly ranek. Pokoik juz mam gotowy, torba spakowana, tylko czekamy teraz :)
rabbit- smacznego :) Jak wszystko ladnie poukladacie to i w 37m2 sie zmiescicie, kolorki fajne wybraliscie :) mam takie same :)

super,ze masz wszystkozorganizowane ;) ja torbe bede miala gotowa na 30 tydzien, bo nigdy nie wiadomo ...
moze tez sie pochwalisz pokoikiem pociech?? pozdrawiam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry