reklama

Ciąża bliźniacza

rabbit- zasuwaj po slodycze do sklepu :) to prawda czas szybko leci, nawet sie nie zorientujesz a bedziesz tulic dzieciaczki :)

Dziewczyny czy w ciazy blizniaczej brzuch tez przy koncu schodzi na dol? czy zabardzo miejsca nie ma na to? Moze ktos wie?

reklama
Rabbit to masz jak ja ja też mam smaki tylko na słodkie ,własnie zrobiłam sobie koktajl z truskawek i sobie popojam , co do pogody to mi taka pasuje nie za gorącą i nie pada. Jęsli chodzi o samopoczucie to strasznie mam spuchnietę nogi i wczoraj strasznie mnie rwały plecy , myślałam , że z bólu się popłaczę. A tak poza tym jest super oby tak dalej . Czas szybko leci wakacje przed nami a potem dzieciaczki się posypią. Pozdrwiam Was serdecznie . Pa dużo odpoczywajcie.

morgenrood - z tego co wiem to schodzi w dół, tylko chyba u pierworódki później ale nie jestem pewna, poza tym część dziewczyn pisało że np od 32tc już brzuch nisko miały więc może kwestia też budowy ciała?
a jak brzuszek schodzi w dół? jak się czujesz?

u mnie pojawiły się poranne mdłości????w szoku jestem ze w III trymestrze, też tak miałyście? do 12 mnie mdli i nie mogę za bardzo na jedzenie patrzeć wtedy mam też wysoki ten puls a po 12 puszcza i puls spada i apetyt wraca - zwariować można

czuje sie ok, dziekuje. Wiadomo - ciezko jest :) Mam wrazenie ze od kilku dni moj brzuch jest nizej i tak wlasnie sie zastanawialam nad tym... a moze to moja wyobraznia??? :)
Dzisiaj snilo mi sie ze doktor zaplanowal wywolanie na przyszly czwartek czyli na 30stego, hmm zobaczymy....

Ja mdlosci mialam tylko na poczatku, teraz nie, ale kazdy organizm jest inny....

Gratuluje świeżo upieczonym mamusiom :-D
I witam nowe mamy w trójpaku!

wpadłam, żeby pokazać Wam ciekawy artykuł:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9800204,Urodzily_sie_blizniaki__ktore_operowano_w_brzuchu.html

Teraz bliźniakowe mamy i ich dzieci w brzuchu będą bezpieczniejsze:tak:

ściskam! toczcie się dzielnie do porodu
;-)

morgenrood

mi z tego co pamiętam brzuszek nie opadł, ale z ciekawości aż spojrzę na zdjęcia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, u nas dla odmiany poigoda dzis ladna ;) tez mam ochote na slodycze dzisiaj strasznie!! haha
wczoraj skonczylismy malowanie pokoiku dla dziewczynek i mezus poskrecal mebelki, i wiecie co teraz wszystko wyglada dla mnie bardziej realnie... jak zobaczylismy dwa lozeczka i ogolnie, rzeczy niemowlece to dotarlo do nas ze nasz Julka juz nie jest naszym malym baby :-( troche smutno nam sie zrobilo,ze dzieci tak szybko rosna...
morgenrood mnie brzuszek opadl kilka dni temu... strasznie sie przestraszylam bo znacznie sie powiekszyl od zeszelego tyg i znacznie opadl...
wkleje wam zdjecie, kotre bylo robione w piatek, i w porownaniu z ostanim... szok! :szok:
251131_2076322181965_1062270100_2469145_5528550_n.jpg

Milenka ładny brzuszek:)wklej pokoik chętnie obejrzę jak wygląda:)my niestety w naszej sypialni zainstalujemy 2 łóżeczka i tyle, bez malowania:(

byłam dziś u kardiologa i ogólnie stwierdziła ze takie tetno przy ciazy blizniaczej moze byc ale na wszelki wypadek zleciła ekg, echo, holter no i badania z krwi takze mysle ze do przyszłego tyg powinnam wiedziec co i jak.

karola wkleje pokik ja mezus tam w sorde posprzata, bo jeszcze stoja tam kartony, smieci i inne zwiazane z remontem... u nas tez wszytko mialo wyjs inaczej, ale udalo nam sie zrobic chociaz malutki pokoik dla nich. mamy jeszcze 2,3 coreczkre wiec musielismy z 2 pokoi zrobic trzy... postawis snciane itp. no ale sie udalo. maja maly kacik ale moim zdaniem przytulny ;)

reklama
milenka no to czekam na foty:) u nas tez mezus juz wszystko przejał sprzatanie, gotowanie, prasowanie etc :) i gdyby nie to to ciezko by było
ile macie metrów mieszkania?my 60 a tylko 2 pokoje + kuchnia tak mało praktycznie podzielone
a jak mała reaguje na 2 małe siostrzyczki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry