Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny wielka prośba o pomoc,
czy któraś z Was miała wysokie tętno w ciąży??? ja od kilku dni mam 100 - 110 tętno jako spoczynkowe, co prawda jak pochodzę po domu to nie wzrasta ani też nie spada najgorzej jest rano jak wstaje wtedy zaczynają się poranne mdłości??? - znowu??? i te tętno wysokie później po jakiś 2 - 3 godz tętno spada do 80 - 85.
na jutro umówiłam się do kardiologa ale jestem nieźle przestraszona ciśnienie mam w normie a nawet niskie,
ogromne dzięki za pomoc
karola ostatnio na wizycie mialam cisnienie 87/44 tetno 107 i dla mnie bylo WOW! a doktor powiedzial ,ze to norma. przeciazenie organizmu itp... ja spytalam czy to niebezpieczne a on powiedzial,ze normalne ... jak dla kogo bo dla mnie takie cisnienie to wieczne zawroty glowy, ale puls powyzej 100 mam prawie zawsze...
masz tez tak ze slyszysz jak Ci puls stuka w uchu i obraz Ci pulsuje?? bo ja mam tak non stp od 2 tyg i jakos musze z tym zyc... jak mi slabo to nogi w gore glowa nizej i leze az mi lepiej...
Ja też z reguły mam niskie ciśnienie np. 90/50 a tętno w granicach 100, jednak jak powiedziałam kardiologowi że słyszę jak serce mi wali że aż momentami brak słów to powiedział że może to być arytmia i ostatnio nosiłam holtera ekg. Teraz czekam na wyniki, ale takie kołatania miałam ok 2 tygodni i teraz już ich na szczęście nie ma. Ale zobaczę co pokaże holter.
Więc karola2112 nie przejmuj się, będzie ok
Głowa do góry!!!
Milenka - mam tak samo, szum w uszach i słysze własne serce, przy okazji to dzis mogłabym cały dzień spac ciezko mi sie do tego przyzwyczaić bo nigdy tak sie nie czułam, przed ciaza miałam puls 50
ogromne dzieki za pocieszenie
reniag - a przepisał Ci jakies leki czy samo z siebie przeszło? no właśnie jutro ide do kardiologa i ciekawe co powie mam nadzieje ze to nie jest zagrazajace dla dzieci
dzieki jak bedziesz miec wyniki daj znac