reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hejka milena....współczuję samopoczucia..... ja dzisiaj jestem bardzo słaba i cały czas leże....a brzusio też jakoś dziwnie ciągnie....biodro boli....także super nie jest....

hej dziewczyny, jestem tu nowa mamuska, od jakiegos czasu was czytam ale jakos nie mialam kiedy napisac :) jestem w polowie 16tc, ciaza 2 jajowa, i na 100% bedzie 1 dziewczynka, 2-gi bobo zakrywa sie nozkami i nie chce sie ujawnic :)
mam pytanie, czy ktoras z was brala luteine?? w srode mialam bole brzucha przy chodzeniu i pojechalam do lekarki i ta stwierdzila ze moja macica troche nie nadaza ze wzrostem i przepisalam mi luteine 2 razy po 2 tabletki i aspargin, dodam ze jestem 2 lata po cc.
czy ktoras z was tez tak miala??

hejka mamaMaćka...gratuluję dwupaczka:) ja biorę luteiną jedną na noc....ale oprócz tego biorę inne leki....luteina jest dobra na utrzymanie szyjki w dobrym stanie...także powinna ci pomóc...

reklama
Witam nową mamę:))))) i gratuluje blizniaków;-)
Jestem po usg i uffffffffffffffff wszystko superowo, Staś waży 350g, a Tośka 310g wiec chyba ok ale najwazniejsze,że są zdrowi i sliczniusi:)))))))))))
Ale mam podjar, mówię Wam. Nie musze brac juz duphastonu i oby tak dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry