Milena23uk
Fanka BB :)
karola2112 ja CHYBA bralam 3x1, ale napewno nie mialam zadnych skutkow ubocznych jak Ty opisujesz. na Twoim miejscu zadzwonilabym do Twojego dr i powiedzila o tych skutkach ubocznych i czy masz nadal je brac... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karola2112ja tez brałam fenoterol w zasadzie od 24tc do końca i do tego isoptin. Na początku strasznie się trzęsłam a serducho myślałam, że mi wyskoczy, do tego wypieki na buzi i ogólne kiepskie samopoczucie,dość długo tak miałam. Ale potem albo przeszło albo się przyzwyczaiłam. Ja brałam na początku 8x1/2 tabletki czyli co 4 godziny nawet w nocy musiałam sobie budzik nastawiać. Później w dzień do 4 godziny a na noc brałam całą i już w ciągu starczało na 8 godzin. A pod koniec tak się wszystko unormowało że zmniejszyli mi na 4x1/2 tabletki więc już malutko. Co do działania to pomogło bo po 30tc czułam się lepiej jak przed no i wytrzymałam do 37+5tc. Będzie dobrze, te leki działają a lekarze wiedzą co robią. Powodzenia wam wszystkimczy po fenetolu masz kołatanie serca, albo miałaś na początku jak zaczynałaś brać? i po jakim czasie jak zaczęłaś te table brać uspokoiło się z twardnieniem brzuszka? od razu czy po kilku dniach?
karola88 - trzymamy kciuki i informuj jak możesz na biezącojak ja zazdroszczę Ci tych tygodni pięknych
teraz mam etap aby do 34tc wytrwać co oznacza że zazdroszcze jeszcze małymkropką i morgenrood
przy okazji dziewczyny super foty też muszę moje wkleić
małekropki nie pisz że stara d..a jesteś bo ja jestem od Ciebie starsza d...a![]()