reklama

Ciąża bliźniacza

karola2112 ja CHYBA bralam 3x1, ale napewno nie mialam zadnych skutkow ubocznych jak Ty opisujesz. na Twoim miejscu zadzwonilabym do Twojego dr i powiedzila o tych skutkach ubocznych i czy masz nadal je brac... ;)

reklama
rabbit zielone jabluszko , najpiekniej wyglada z brazem...
ale jesli chcesz cos jasnego , to moze jakis najasniejszy odcien zieleni, albo zolci... staram sie myslec o pokoiku dla obojga plci...

image.html

yhst-12397205570216_2071_26167275.jpg

serene-green-gender-neutral-nursery-21242790.jpg

1.30.10-land-of-nod-nursery-paint-green-1024x1024.jpg

A JAKI MASZ KOLOR MEBELKOW??

zapomnialam dodac... wkoncu mi powiedzieli wage maluszkow!!! yayyyyyyyyyyyy!!
Twin nr 1-Miss Emily - 726g
TWIN nr 2-Miss Hannah 762g
waga na 24+4 tyg

Ostatnia edycja:
podoba mi się połączenie tej jasnej zieleni z bielą....kurde muszę pomyśleć:) dzięki milena

ale fajnie że dziewczynki takie duże są.....:)

a jeżeli chodzi o fenoterol to specjalnie dostałam isoptin żeby trochę złagodzić objawy i ochronić serducho...ale i tak po zażyciu tak po pół godzinki mam drżenie rąk....a wieczorek kołatanie serca...znaczy takie mocne "walenie" serducha tak jakby puls mega podskoczył....jakoś się przyzwyczaiłam...:) nie jest tak źle...:)

rabbit ja brałam dexamethasane -dwie dawki wiec to cos chyba innego niz Ty masz.Ale nie mialam skutkow ubocznych -no nie lcizac tego ze strasznie mnie bolało przez pierwsze 10 minut a pozniej bylam bardzo zła na m.
karola2112mi dwoch lekarzy zdziwilo sie kiedy powiedzialam,ze mam 27 lat i jestem po ivf.Ale widzisz brakowało nam czegos a znaczy kogos w naszym zwiazku.Takze ciesze sie ze sie tak potoczyło wszystko a nie inaczej!:)
karola88My tu mocno bedziemy zaciskac kciuki!!musi byc wszystko dobrze, bo bedziesz mialam cc na dzien przed mojego m. urodzinami:)

czy po fenetolu masz kołatanie serca, albo miałaś na początku jak zaczynałaś brać? i po jakim czasie jak zaczęłaś te table brać uspokoiło się z twardnieniem brzuszka? od razu czy po kilku dniach?
karola2112ja tez brałam fenoterol w zasadzie od 24tc do końca i do tego isoptin. Na początku strasznie się trzęsłam a serducho myślałam, że mi wyskoczy, do tego wypieki na buzi i ogólne kiepskie samopoczucie,dość długo tak miałam. Ale potem albo przeszło albo się przyzwyczaiłam. Ja brałam na początku 8x1/2 tabletki czyli co 4 godziny nawet w nocy musiałam sobie budzik nastawiać. Później w dzień do 4 godziny a na noc brałam całą i już w ciągu starczało na 8 godzin. A pod koniec tak się wszystko unormowało że zmniejszyli mi na 4x1/2 tabletki więc już malutko. Co do działania to pomogło bo po 30tc czułam się lepiej jak przed no i wytrzymałam do 37+5tc. Będzie dobrze, te leki działają a lekarze wiedzą co robią. Powodzenia wam wszystkim

Ja jestem w pracy więc tez juz nie śpie :-) odpoczywaj Kasia a sprzątanie nie zając...nie ucieknie. O tej godzinie to raczej za dużo dziewczyn nie będzie na forum bo większość smacznie śpi, zwłaszcza jak za oknem pada jak u mnie

reklama
karola88 - trzymamy kciuki i informuj jak możesz na bieząco:) jak ja zazdroszczę Ci tych tygodni pięknych:)
teraz mam etap aby do 34tc wytrwać co oznacza że zazdroszcze jeszcze małymkropką i morgenrood:)
przy okazji dziewczyny super foty też muszę moje wkleić:)

małekropki nie pisz że stara d..a jesteś bo ja jestem od Ciebie starsza d...a:):)

no wlasnie malekropki- ja juz jestem babcia w porownaniu do Ciebie ;)
karola88- powodzenia, napewno wszystko bedzie dobrze i w koncu zobaczysz to na co czekalas tak dlugo.....

milena- dobra waga Twoich kobietek ;) oby tak dalej :) ja od wczoraj przestalam lykac witaminy (bralam je od poczatku ciazy ale tak dla swietego spokoju, zeby dzieciaczkom niczego nie brakowalo) bo giganty urodze jak tak dalej pojdzie ;) Pozostaje przy zelazie bo maluchy pod tym wzgledem zjadaja mnie od srodka ;)

rabbit- melduje, ja tez nie spie, powod- kopniaki, prawy sierpowy w zebra i po spaniu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry