• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

karola2112 ja CHYBA bralam 3x1, ale napewno nie mialam zadnych skutkow ubocznych jak Ty opisujesz. na Twoim miejscu zadzwonilabym do Twojego dr i powiedzila o tych skutkach ubocznych i czy masz nadal je brac... ;)

reklama
rabbit zielone jabluszko , najpiekniej wyglada z brazem...
ale jesli chcesz cos jasnego , to moze jakis najasniejszy odcien zieleni, albo zolci... staram sie myslec o pokoiku dla obojga plci...

image.html

yhst-12397205570216_2071_26167275.jpg

serene-green-gender-neutral-nursery-21242790.jpg

1.30.10-land-of-nod-nursery-paint-green-1024x1024.jpg

A JAKI MASZ KOLOR MEBELKOW??

zapomnialam dodac... wkoncu mi powiedzieli wage maluszkow!!! yayyyyyyyyyyyy!!
Twin nr 1-Miss Emily - 726g
TWIN nr 2-Miss Hannah 762g
waga na 24+4 tyg

Ostatnia edycja:
podoba mi się połączenie tej jasnej zieleni z bielą....kurde muszę pomyśleć:) dzięki milena

ale fajnie że dziewczynki takie duże są.....:)

a jeżeli chodzi o fenoterol to specjalnie dostałam isoptin żeby trochę złagodzić objawy i ochronić serducho...ale i tak po zażyciu tak po pół godzinki mam drżenie rąk....a wieczorek kołatanie serca...znaczy takie mocne "walenie" serducha tak jakby puls mega podskoczył....jakoś się przyzwyczaiłam...:) nie jest tak źle...:)

rabbit ja brałam dexamethasane -dwie dawki wiec to cos chyba innego niz Ty masz.Ale nie mialam skutkow ubocznych -no nie lcizac tego ze strasznie mnie bolało przez pierwsze 10 minut a pozniej bylam bardzo zła na m.
karola2112mi dwoch lekarzy zdziwilo sie kiedy powiedzialam,ze mam 27 lat i jestem po ivf.Ale widzisz brakowało nam czegos a znaczy kogos w naszym zwiazku.Takze ciesze sie ze sie tak potoczyło wszystko a nie inaczej!:)
karola88My tu mocno bedziemy zaciskac kciuki!!musi byc wszystko dobrze, bo bedziesz mialam cc na dzien przed mojego m. urodzinami:)

czy po fenetolu masz kołatanie serca, albo miałaś na początku jak zaczynałaś brać? i po jakim czasie jak zaczęłaś te table brać uspokoiło się z twardnieniem brzuszka? od razu czy po kilku dniach?
karola2112ja tez brałam fenoterol w zasadzie od 24tc do końca i do tego isoptin. Na początku strasznie się trzęsłam a serducho myślałam, że mi wyskoczy, do tego wypieki na buzi i ogólne kiepskie samopoczucie,dość długo tak miałam. Ale potem albo przeszło albo się przyzwyczaiłam. Ja brałam na początku 8x1/2 tabletki czyli co 4 godziny nawet w nocy musiałam sobie budzik nastawiać. Później w dzień do 4 godziny a na noc brałam całą i już w ciągu starczało na 8 godzin. A pod koniec tak się wszystko unormowało że zmniejszyli mi na 4x1/2 tabletki więc już malutko. Co do działania to pomogło bo po 30tc czułam się lepiej jak przed no i wytrzymałam do 37+5tc. Będzie dobrze, te leki działają a lekarze wiedzą co robią. Powodzenia wam wszystkim

Ja jestem w pracy więc tez juz nie śpie :-) odpoczywaj Kasia a sprzątanie nie zając...nie ucieknie. O tej godzinie to raczej za dużo dziewczyn nie będzie na forum bo większość smacznie śpi, zwłaszcza jak za oknem pada jak u mnie

reklama
karola88 - trzymamy kciuki i informuj jak możesz na bieząco:) jak ja zazdroszczę Ci tych tygodni pięknych:)
teraz mam etap aby do 34tc wytrwać co oznacza że zazdroszcze jeszcze małymkropką i morgenrood:)
przy okazji dziewczyny super foty też muszę moje wkleić:)

małekropki nie pisz że stara d..a jesteś bo ja jestem od Ciebie starsza d...a:):)

no wlasnie malekropki- ja juz jestem babcia w porownaniu do Ciebie ;)
karola88- powodzenia, napewno wszystko bedzie dobrze i w koncu zobaczysz to na co czekalas tak dlugo.....

milena- dobra waga Twoich kobietek ;) oby tak dalej :) ja od wczoraj przestalam lykac witaminy (bralam je od poczatku ciazy ale tak dla swietego spokoju, zeby dzieciaczkom niczego nie brakowalo) bo giganty urodze jak tak dalej pojdzie ;) Pozostaje przy zelazie bo maluchy pod tym wzgledem zjadaja mnie od srodka ;)

rabbit- melduje, ja tez nie spie, powod- kopniaki, prawy sierpowy w zebra i po spaniu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry