Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no powiem ci że brzusio się już tak bardzo nie stawia...teraz to tak raz na parę dni czuję i spokój...no i wszystko sie trzyma na razie...więc jest dobrze....ale jak chodzę to i tak czuję ciągnięcia....ale ,myślę że to od nacisku dzieciaków i od ciężąru....
Dziekuje dziewczynki za mile komentarze
morgenrood -młoda!!??!?27 lat takze juz stara du.. jestem)
manila leż dużo i odpoczywaj.Nie wiedzialam ze luteina moze wpłynac na szyjke!?Ja mialam zastrzyk w 30 tygodniu,ale moze Ty mozesz wczesniej urodzic i ze wzgedu na ta szyjke musza Ci dac wczesniej -nie denerwuj sie !!bedzie dobrze!
małekropki a powiedz jak miałaś zastrzyk to musiałaś być hospitalizowana?? i czy są jakieś skutki uboczne takiego zastrzyku?? kurdę mój lekarz nic o tym nie mówił....a może mądra rzecz taki zastrzyk
hej dziewczyny ja dzis po USG, i wszystko jest ok dziewczynki sa prawie rowne, ale to normalne do 24 tyg... od teraz beda rosly wlasnym tempem. tez dzis pytalam o ten zastrzyk, bo nawet bym chciala, ale powiedzieli mi ze tylko gdy zagraza porod przedwczesny i narazie nie widza powodu... no nic, moze to i dobrze... dzis kupilismy wkoncu farby do pokoju dziewczynek i w weekend zaczynamy remont... juz sie boje balaganu pozdrawiam wszystkie mamusie
Milena super że wszystko oki z dziewczynkami i z tobą ja też muszę się zapytać o ten zastrzyk mojego gina....aa farby też muszę kupić ale dalej nie wiem jakie....
Milena ale ty mi pomożesz chce na pewno zielone mocne dodatki typu dywanik,półeczki i lampkę...i jedną małą ścianę pomalować na zielone jabłuszko(takie jasne ale intensywane) jak już wspominałam ten pokoik jest dosyć ciemny więć jaki kolorek do tego mogę dobrać?? myślałam o jakimś takim piaskowym jasnym czy coś...??????
ja dzisiaj po wizycie u swojego gina jestem,maluchy oba ułożone główkowo,wiercą sie jak szaleni(i pomyślałby kto ze niby mało miejsca mają haha) wszystko pozamykane,szyjka trzyma no i 23 czerwca koło 14:00 mam się wstawić do szpitala a 24 robią mi cięcie...zaczynam się bać,oby wszystko było w porządku.Uspokaja mnie jedynie fakt że mój gin będzie mnie ciął
Oby łóżeczka i wózio były na czas...Jeszcze się do Was odezwę jakby coś sie zmieniło,a jeśli nie będę mogła to dopiero pochwalę się Filipkiem i Kubusiem:-) Ściskam Was
dziewczyny ja dziś dostałam drugi i ostatni zastrzyk na płucka, jak się dowiedziałam to nie tylko na płucka on działa ale także aby nie było zastoju krwi w mózgu i jeszcze jedna rzecz z przepłwami tętniczymi - dokładnie nie pamietam bo byłam w szoku ze tez na to działa. Dostałam skierowanie do szpitala na te zastrzyki i miałam się na 2 dni położyć, spakowałam torbę i ogólnie humor miałam kiepski bo nie ma to jak dom, tym bardziej jak w nocy się po 4 razy siku robi ale zgłosiłam się do szpitala wczoraj i okazało się że 2 szpitale remontują w wawie i jest masakrycznie dużo cieżarnych więc spytali się mnie czy wyrazam zgodę na ambulatoryjne zastrzyki i ze oni tak robią wiec oczywiscie ze tak dzis 2 seria przy okazji ktg dzieci poszłoogólnie zastzyki nie bola, sa w posladek i zadnej reakcji po nich nie miałam
Milenka - pisałaś że w poprzedniej ciąży z małą codafen brałaś, pamiętasz ile dziennie? ja dziś się wystraszyłam bo dostałam bardzo wysokiego pulsu i serce mi tak głośno biło po 1 godz przeszło, straszne uczucie i wyczytałam na tej ulotce ze tak może być i już nie wiem czy to brać?
karola88 - trzymamy kciuki i informuj jak możesz na bieząco jak ja zazdroszczę Ci tych tygodni pięknych
teraz mam etap aby do 34tc wytrwać co oznacza że zazdroszcze jeszcze małymkropką i morgenrood
przy okazji dziewczyny super foty też muszę moje wkleić
małekropki nie pisz że stara d..a jesteś bo ja jestem od Ciebie starsza d...a
#rabbit# czy po fenetolu masz kołatanie serca, albo miałaś na początku jak zaczynałaś brać? i po jakim czasie jak zaczęłaś te table brać uspokoiło się z twardnieniem brzuszka? od razu czy po kilku dniach?
dzięki