reklama

Ciąża bliźniacza

Morgenrood brzusio suuper, ty też fajnie wyglądasz...wy jesteście takie chudzinki....a ja grubasek....:)

fajny pokoik dla dzieciaków....też muszę się zająć moim....teraz mam czas więc mogę myśleć....

reklama
Cześć dziewczyny, super wyglądacie, ja miałam podobnej wielkości jak Morgenrood, fajne czasy My od początku spaliśmy z chłopcami razem i tak jest do teraz. Już bym chciała ich przenieść ale nie ma sensu bo oni kiepsko śpią w nocy i musiałabym latać co chwile do ich pokoju. Na wątku bliźniaczym "po urodzeniu" też dyskutowałyśmy o pokojach dziecięcych czy przenieść czy nie, więc możecie sobie poczytać.

ja na pewno na początek będę miała dzieciaki przy sobie...tzn...w sypialni będą w łóżeczkach...jakoś sobie nie wyobrażam że w nocy miałabym latać do drugiego pokoju...:)

my tez na poczatek bedziemy miec dzieciaczki w sypialni w jednym lozeczku dopoki zaczna sobie przeszkadzac nawzajem, nie mam zamiaru latac co 15 min do innego pokoju i sprawdzac czy wszystko jest ok, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Na dzien mysle ze bede je miala w salonie w kojcu dla malych dzieci zeby mi sie do halasu przyzwyczaily, bo nie chcialabym chodzic wokol nich na palcach. Pokoik sama robilam, troche farby, naklejki, firanki, checi i gotowe. Mebelki uzywane, stwierdzilismy ze lepiej kupic im porzadniejsze jak beda starsze a te na 2 lata napewno wystarcza.

dzisiaj mialam najgorsza noc, wogole nie spalam, wszystko mnie boli..... hormony mi skacza....

Czekam na Wasze brzuszki ;)

margenrood -tez mialam jakies dziwne dni,hormony skakały,ale spac idzie mi całkiem całkiem tylko jak sie budze do toalety to aż mnie boli , bo takie mam ucisk:eek:
My tez mamy plan,zeby dzieciaczki spały z nami w pokoju przez kilka miesiecy, a dopiero pozniej u siebie w pokoju.
A ja tez wrzece fotke, co mi tak -zobaczycie małego hippka:))

Dziewczyny z czystej ciekawości czy znacie kogoś kto używał nowego żelu dianatal? Ma on podobno za zadanie zmniejszyć siłę tarcia przy porodzie sn. Natknęłam się na reklame tego żelu w gazecie "twoje dziecko". Tam jest podana strona internetowa. Poczytałam i chociaż mnie to już nie dotyczy to zaciekawiło mnie to. Dziewczyny z zagranicy czy u was cos o nim mówią bo w Polsce podejrzewam, że jeszcze długo będzie cisza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry