reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześc dziewczyny dawno mnie nie było , byłam we wtorek u lekarza i na 100 % będą 2 dziewczynki wiec bardzo się cieszę. Brzuszki macie fajne. No ja dzisiaj miałam ciężką noc nie umiałam sobie miejsca znaleść. Mebelki w pokoiku już są łóżeczko tez stoi jest słodko nie mogę się już doczekać kiedy będę je miała przy sobie . Pozdrawiam , nie mam za dużo czasu bo mam chate pełną dzieciaków od brata 2 dzieci i od szwagra 1 i moja Juleńka masakra jestem wykończona spadam na dwór bo w domu można zwariować. Pa może wieczorkiem

http://www.suwaczki.com/

margenrood -tez mialam jakies dziwne dni,hormony skakały,ale spac idzie mi całkiem całkiem tylko jak sie budze do toalety to aż mnie boli , bo takie mam ucisk:eek:
My tez mamy plan,zeby dzieciaczki spały z nami w pokoju przez kilka miesiecy, a dopiero pozniej u siebie w pokoju.
A ja tez wrzece fotke, co mi tak -zobaczycie małego hippka:))

ślicznie wygladasz, brzusio cudo :) i jaka ty mlodziutka jestes :) pozdrawiam

nigdy o tym zelu nie slyszalam, nawet tu w Holandii (moze dlatego ze moje umiejetnosci jezykowe nie sa jeszcze wpelni rozwiniete :tak: ). Ktos kiedys na forum pisal o jakiejs oliwce ktora sie wciera w krocze na kilka tygodniu przed porodem WELEDA Olejek do masażu krocza 50ml ale ja jakos nie jestem przekonana do tego...

Gratulacje Ewa210 dwoch dziewczynek, dbaj o siebie i nie pozwol dzieciakom od brata wejsc Ci na glowe ;)

Małekropki wygladasz kwitnąco, ciąża Ci służy!

Ewa210 widze ze Ty juz gotowa na przyjscie maluszkow na swiat, my jeszcze nic nie mamy przygotowane, pokoj do malowania ...

ja bylam dzisiaj na wizycie, maluszki ok, wyniki ok poza anemia.. no i szyjka mi sie skrocila, nie wiem jaka jest dluga ale mam luteinee dopochwowo + duzo odpoczynku - lezenia ( zeby zlikwidowac napinanie/ twardnenie brzucha) za 2 tygodnie ide do szpitala na sterydy na rozwoj plucek, ech .. troszke ta wiadomosc o szyjce mnie zalamala

rabbit moj lekarz powiedzial: dzieci moga sie urodzic male ale jak beda mialy rozwiniete plucka to bedzie juz dobrze, powiedzial ze do szpitala albo jutro:szok: (ma dyzur) albo za 2 tyg. (ma dyzur), za tydzien ma wolne a tylko w weekendy ma dyzury, ja nie bylam przygotowana na jutrzejszy wyjazd do szpitala i powiedzialam ze jesli uwaza ze jesli przez 2 tyg. bedzie dobrze to chce do szpitala za 2 tygodnie ech... teraz sie 5x zastanawiam jak mam wstac np umyc naczynia.
a Ty jakie masz zalecenia od lekarza? kazal Ci lerzec a wstawac tylko siku i myc czy moze pozwolil choc troszke uczestniczc w zyciu codziennym??

ahhaa to nawet nie wiedziałam o tych sterydach....mnie kazał dużo odpoczywać...ale nie cały czas leżeć...tylko że mnie szyjka się nie skróciła tylko brzusio twardniał i czułam ciągnięcie...teraz jak się nachodzę to też czuję....dał mi fenoterol na skurcze i isoptin...więc jestem na tabletkach....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry