reklama
katherine_mag
Fanka BB :)
Karmelova tak myślałam że po świętach rozpakujesz się:-) Gratulacje !! czekamy na więcej info i zdjęcia maluszków 
Coraz bliżej do mojego terminu zarazem cieszę się i boję.
teraz dużo leżakuję bo ostatnio często coś mi twardnieje brzuch, i czuję taki trochę ucisk w dole i lekki ból taki okresowy. mam nadzieje że jeszcze to nic nie zwiastuje, Lekarza mam 10 stycznia chyba wytrwam.
A jak u was ze spaniem Juliana i milla?? u mnie coraz gorzej, z 3 godz spię może w nocy i dosypiam w dzień trochę. To siku to trzeba sie obrocić to nie mogę się ułożyć a jak się ułożę to biodro zaczyna boleć i ręce drętwieją mi jeszcze tak że aż bolą palce, Jeszcze z 1,5 tygodnia temu wszystko było ok, spałam normalnie nic nie bolało, szybko zasypiałam. Szkoda że w 3 trymestrze nie można zasnąć jak niedźwiedz i obudzić sie na narodziny :-)

Coraz bliżej do mojego terminu zarazem cieszę się i boję.
teraz dużo leżakuję bo ostatnio często coś mi twardnieje brzuch, i czuję taki trochę ucisk w dole i lekki ból taki okresowy. mam nadzieje że jeszcze to nic nie zwiastuje, Lekarza mam 10 stycznia chyba wytrwam.
A jak u was ze spaniem Juliana i milla?? u mnie coraz gorzej, z 3 godz spię może w nocy i dosypiam w dzień trochę. To siku to trzeba sie obrocić to nie mogę się ułożyć a jak się ułożę to biodro zaczyna boleć i ręce drętwieją mi jeszcze tak że aż bolą palce, Jeszcze z 1,5 tygodnia temu wszystko było ok, spałam normalnie nic nie bolało, szybko zasypiałam. Szkoda że w 3 trymestrze nie można zasnąć jak niedźwiedz i obudzić sie na narodziny :-)
Agniecha777
Zaangażowana w BB
Karmelova gratuluje:-) sliczna waga dzieci. Zdrowia zycze.
Karmelowa - Gratuluję i życzę samych dobrych chwil z maluszkami!!
Katherine - rzeczywiście jesteśmy w pierwszej kolejności teraz, nie wiem co z dziewczynami wpisanymi przed nami a nieaktywnymi.. Chyba wykasuję je jak minie ich termin?
Jak czytałam o Twoich problemach nocnych to tylko usmiechałam się pod nosem. Mam dokładnie tak samo (nawet z biodrem
). Do tego mogę jeszcze dołożyć, że jak się ułożę to zaraz pić mi się chce, no i czasami po takiej mojej gimnastyce budzi się mój synek, który śpi w łóżeczku obok...
Ale za to śpię trochę dłużej, bo idę spać ok. 22.00 a wstaję ok. 6.00 jak idę do pracy, a w weekend to różnie, czasem nawet do 8.00, a czasem tak jak dzisiaj budzę się o 6.00 już wyspana. Jak nie mam wolnego to oczywiście nie mam możliwości spania w dzień. Jak mam - to sobie nadrabiam, jak mały ma drzemkę popołudniową :-)
A do Ciebie kiedy mama przyjeżdza? Macie już jakiś konkretny termin czy czekacie na to aż maluszki będą na świecie?
Sarenka - dopisuję Cię do naszej tabelki
Katherine - rzeczywiście jesteśmy w pierwszej kolejności teraz, nie wiem co z dziewczynami wpisanymi przed nami a nieaktywnymi.. Chyba wykasuję je jak minie ich termin?
Jak czytałam o Twoich problemach nocnych to tylko usmiechałam się pod nosem. Mam dokładnie tak samo (nawet z biodrem

Ale za to śpię trochę dłużej, bo idę spać ok. 22.00 a wstaję ok. 6.00 jak idę do pracy, a w weekend to różnie, czasem nawet do 8.00, a czasem tak jak dzisiaj budzę się o 6.00 już wyspana. Jak nie mam wolnego to oczywiście nie mam możliwości spania w dzień. Jak mam - to sobie nadrabiam, jak mały ma drzemkę popołudniową :-)
A do Ciebie kiedy mama przyjeżdza? Macie już jakiś konkretny termin czy czekacie na to aż maluszki będą na świecie?
Sarenka - dopisuję Cię do naszej tabelki
1. | Hannah34 | 2.luty.14 |
2. | Katherine_mag | 26.luty.14 |
3. | Maya12 | 15.marzec.14 |
4. | Milla76 | 15.marzec.14 |
5. | Julianna | 20.marzec.14 |
6. | Marczitka | 25.marzec.14 |
7. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
8. | Gabi004 | 23.kwiecień.14 |
9. | emilek86 | 28.kwiecień.14 (4.05) |
10. | KasiaZG | 30.kwiecień.14 |
11. | Rila | 3.maj.14 |
12. | Agniecha777 | 3.maj.14 |
13. | Nanka | 4.maj.14 |
14. | Paulinka_uk | 7.maj.14 |
15. | Nana7ma | 10.maj.14 |
16. | KPe007 | 15.maj.14 |
17. | Adb7 | 15.maj.14 |
18. | Anulfka | 20.maj.14 |
19. | Monika_83 | 24.maj.14 |
20. | Dolores32 | 31.maj.14 |
21. | cannot | 2(3) czerwiec.14 |
22. | Liskaaa | 14.czerwiec.14 |
23. | anula1978 | 16.czerwiec 14 |
24. | Celina86 | 18 czerwiec. 14 |
25. | Edytka84 | 20 czerwiec. 14 |
26. | Paulineczka | 24 czerwiec. 14 |
27, | Dagos | 29 czerwiec. 14 |
28. | Fusun | 17 lipiec. 14 |
29. | Sarenka89 | 19 sierpień. 14 |
katherine_mag
Milla ty jeszcze masz siłę chodzić do pracy?? nie dałabym rady wysiedzieć. ja muszę przespać się w ciągu dnia, ogólnie teraz jakaś zamulona chodzę, ciągle coś mi jest, dobrze że w miare szybko czas leci. ale dzisiaj to mi się dobrze spało tylko dwa razy byłam w wc i zaraz szybko zasypiałam.
Mama przyjeżdża wcześniej, przed porodem za dwa tygodnie trochę pomoże ogarniac w kuchni, bo ja już nie mam na to sił. Narobiłam sie w święta i tak dziwię się że dałam rade, bo moje ruchy to jak beczka toczę się- niska z wielkim brzuchem- zastanawiam się jak one sie tam mieszczą- mają po 2 kg a może więcej, za tydzień dowiem się.
A co do tych dziewczyn to one może z jeden dwa posty napisały i nic więcej, wątpie żeby odezwały się, chyba że czytają sobie tylko forum.. po terminie usunąć z listy i już
Idę łąpać drzemkę
Mama przyjeżdża wcześniej, przed porodem za dwa tygodnie trochę pomoże ogarniac w kuchni, bo ja już nie mam na to sił. Narobiłam sie w święta i tak dziwię się że dałam rade, bo moje ruchy to jak beczka toczę się- niska z wielkim brzuchem- zastanawiam się jak one sie tam mieszczą- mają po 2 kg a może więcej, za tydzień dowiem się.
A co do tych dziewczyn to one może z jeden dwa posty napisały i nic więcej, wątpie żeby odezwały się, chyba że czytają sobie tylko forum.. po terminie usunąć z listy i już
Idę łąpać drzemkę

cannot
Rila- leze i lezec bede dopoki nie dowiem sie ze z dziecmi wszystko w porzadku.
Karmelova- gratulacje, dzieci duze ale widac ze dziewczynka dominuje
odpoczywajcie juz w pelnym skladzie
Sarenka89- nie przejmuj sie niczym bo w pierwszym trymestrze jeszcze tylko zaszkodzisz sobie i dzieciom, a przeciez wlasnie teraz powinnac cieszyc sie kazdym dniem bo nosisz pod sercem dwa malutkie zycia
glowa do gory!
Karmelova- gratulacje, dzieci duze ale widac ze dziewczynka dominuje
Sarenka89- nie przejmuj sie niczym bo w pierwszym trymestrze jeszcze tylko zaszkodzisz sobie i dzieciom, a przeciez wlasnie teraz powinnac cieszyc sie kazdym dniem bo nosisz pod sercem dwa malutkie zycia
Ostatnia edycja:
Agniecha777
Zaangażowana w BB
Ach jak ja zazdroszcze tym co sa juz przy koncu. Szczerze to tez bym juz chciala liczyc dni do porodu a tu tyle jeszcze przede mną. Dzisiaj jakos co chwile brzuch mi twardnieje
ale mam nadzieje ze po magnezie mi przejdzie.

reklama
Podziel się: