Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nieciekawie, wyszła ze szpitala bo ma jakieś bakterie, dopiero jak wyleczy ma wrócić na szew. Biedna Suelen stresuje się tym wszystkim. Ja też ciągle o niej myślę.Suelen jak tam y Ciebie???
Witaj...A jak znosiłyście/ znosicie pierwszy trymestr? Bo ja mam wszystkie skutki uboczne duphastonu i ledwo daje radę wstawać z łóżka....
Szyjka często się skraca z powodu jakiś infekcji, więc dziewczyny warto wymazy porobić. Mam nadzieję że u Suelen po wyleczeniu wszystko wróci do normy i ładnie nam wytrzyma przynajmniej do maja.
Trochę mnie te uciekajace tygodnie przerazaja i chyba nie dociera do mnie tak do końca, że bede mieć 2 maleństwaWitaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom