no to faktycznie ceny masakryczne!! nie wiem jak bedzie na polowkowym ale domyslam sie ze jak na pierwszym genetycznym w 13tc. zaplacilam wtedy 70 zl za wizyte i w tym lekarz zrobil genetyczne - 2d, teraz mysle zrobic tak samo, musimy ewentualnie przemyslec kwestie 3d, ale poczekam na Wasze opinie.
ja chodze do przychodni, w ktorej przyjmuje moj lekarz ale nie jest to jego przychodnia ( maslo maslane
) moze dlatego sie ze mna tak do grosza nie rozlicza ...hmmm, mam nadzieje ze 2d genetyczne zrobi mi w cenie wizyty jak poprzednio
ja chodze do przychodni, w ktorej przyjmuje moj lekarz ale nie jest to jego przychodnia ( maslo maslane
) moze dlatego sie ze mna tak do grosza nie rozlicza ...hmmm, mam nadzieje ze 2d genetyczne zrobi mi w cenie wizyty jak poprzednio
, w przyszlym tygodniu ide do kontroli i bedzie lekarz znowu pobieral wymaz. antybiotyk zazywalam ja i moj maz profilaktycznie, mam kolezanke ktora tez ma tego syfa i rodzila miesiac temu chlopczyka, miala przed porodem doustnie podany antybiotyk, . po cesarce pobierali kilkakrotnie wymaz od jej synka czy sie nie zarazil