aga71
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie przyszłe mamy bliźniąt :-)
ja swoją ciążę zakończyłam 26 miesięcy temu w 30 tyg .
poczytuję wasze posty i jeśli pozwolicie coś Wam powiem
Nie czytajcie za dużo książek bo sie nakręcacie,obserwujcie swoje ciało i się wniego wsłu****cie, nie masujcie brzuchów to powoduje skurcze macicy - opinia położnych ,
jeśli wybieracie się na usg 3d sprawdźcie jaki sprzęt posiada waż gin,bo później się denerwujecie
jeśli odczuwacie napinanie się brzuch i ciagnięcie do dołu zgłoście to lekarzowi,najprawdopodobniej przepisze fenoterol
dużo odpoczywajcie bo jak przyjda maluchy to czasami zabraknie na to czasu ale nie zawsze
trzymam za was kciuki i czekam na rozpakowanie w 38tyg nie wcześniej
pozdrawiam serdecznie Aga
ja swoją ciążę zakończyłam 26 miesięcy temu w 30 tyg .
poczytuję wasze posty i jeśli pozwolicie coś Wam powiem

Nie czytajcie za dużo książek bo sie nakręcacie,obserwujcie swoje ciało i się wniego wsłu****cie, nie masujcie brzuchów to powoduje skurcze macicy - opinia położnych ,
jeśli wybieracie się na usg 3d sprawdźcie jaki sprzęt posiada waż gin,bo później się denerwujecie
jeśli odczuwacie napinanie się brzuch i ciagnięcie do dołu zgłoście to lekarzowi,najprawdopodobniej przepisze fenoterol
dużo odpoczywajcie bo jak przyjda maluchy to czasami zabraknie na to czasu ale nie zawsze
trzymam za was kciuki i czekam na rozpakowanie w 38tyg nie wcześniej
pozdrawiam serdecznie Aga
tez juz nie moge sie doczekac, ale niestety mam bardzo zajety dzien dzisiaj. samopoczucie bez zmian, raz lepiej raz gorzej byle do przodu