reklama

Ciąża bliźniacza

I na koniec mam pytanie: Czy macie poczucie czasami( zwłaszcza jak chodzicie) ciężkości brzucha, tak jakby ciągnął w dół. Ja tak mam ostatnio( fakt, że brzuszek rośnie mi już) Jak leżę to jest dobrze, ale jak pochodzę i zwłaszcza wieczorem to brzuch mi bardzo ciąży. Czy uważacie, że to powód do niepokoju?

( 19 tc)[/QUOTE]
moniapa
jak będziesz na wizycie u gina to powiedz o tym najprawdopodobniej przepisze ci fenoterol.
musisz się oszczedzać więcej leżeć,nie dźwigać
będzie dobrze,trzymam kciuki i nie denerwuj się:-)

reklama
Milena , rabbit- fajnie, że wszystko jest ok.
A jak ułozone są dzieciaczki? Moje są pośladkowo i czuję ruchy w okolicach pęcherza.

Dziewczyny, na stronie 910 na samym dole zadałam wam pytanie odnośnie uczucia ciężkiego brucha. Jeśli będziecie miały chwilkę to zajrzyjcie co?

Kochana mam tak od 16 tyg, ciagniecia w dol i mnostwo skorczy Braxtona Hicksa, ale bylam sprawdzana wiele razy i kilka razy usg mialam i wsztsko w porzadku, lekarze mnie zapewniali ze to polozenie maluchow jak chodze...

ja mam jedno położone pośladkowo a drugie poprzecznie...:) ale fajnie było widać dzieciaki...mąż prawie się popłakał...dziewczynka kopała chłopaka po twarzy...pani dr. śmiała się że mają pozycję 69 ....a na koniec chłopczyk położył główkę na brzuszku dziewczynki i zasną....dzieciaki słodziaki....teraz musimy szukac imienia dla chłopca bo nie mamy;/

manila to super ;) my tez mielismy problem z imieniem dla chlopca... no ale mamy dwie dziewczynki :P chyba nie pisane jest nam miec chlopaka 3 dziewczynki beda ;D
wczoraj doktor powiedzial ze jego siostra urodzila blizniakowmchlopakow, potem miala jedno tez chlopaka, a teraz znowu sie apodziewa blizniat i to dwoch chlopakow! :szok:

wczoraj doktor powiedzial ze jego siostra urodzila blizniakowmchlopakow, potem miala jedno tez chlopaka, a teraz znowu sie apodziewa blizniat i to dwoch chlopakow!
No to oblężenie chłopów, masakra.
Jak ja byłam w Poznaniu na ugs genetycznym to lekarz, który mi je robił oznajmił, że drugi też będzie chłopiec i dodał przy tym,że jego znajomi próbowali spłodzić córkę i mają 7 synów ;-) Dla przestrogi, żeby nie próbować do skutku bo można się przeliczyć. Najważniejsze żeby dzieci były zdrowe, ale córeczkę (pojedyńczą) też bym chciała mieć za pare lat

reklama
Dzięki jeszcze raz za odpowiedzi :-) :-):-):-)
rabbit- ja też mam w środku parkę i myślałam, że płeć dla mnie nie jest ważna (mimo, że mam już jednego chłopaka w domu.) Ale jednak jak się dowiedziałam, że jedna dziewczynka to się baaardzo ucieszyłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry