reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rabiit gratulacje dla kazdego po jednym tak jak chciałas.
A u mnie sajgon, szwagierka przywiozła mi moje lóżeczko , które jej pozyczyłam i 3 worki ciuszków , musze to wszystko opanować i zacząć zakupy od szafy do pokoju bo czekaja mnie jescze dwie dostawy ciuszków , spokój będę miała na cały rok hahaha. Grunt to rodzinka. Pozdrwiam Was
Pa

rabbit, Milena23uk - dziewczynki gratulacje:)

ja mam kolejne ważenie maluchów we wtorek - już nie mogę się doczekać:), a dziś jestem po glukozie 75g i muszę przyznać że mało komfortowe badanie ale cytryna działa cuda

Nutria - gratulacje!!!!jak tylko będziesz na siłach i będziesz miała czas prosimy o więcej info jak i foty maluchów (ja także małej chcę dać na imię Basia:))

#rabbit# a jak Twoja szyjka, sprawdzali Ci? i nadal bierzesz te wszystkie leki? dobrze się po nich czujesz?

co do poduszki jestem jej posiadaczką od 12tyg i dosłownie czasem sie z mężem kłócę kto ma na niej polegiwać:)mega wygodna, także w opcji siedzenie na kanapie:)

karola79 - a jak u Ciebie?, kiedy masz wizytę u gin?

hejka karola szyjkę mam w normie nie skraca się....tabletki dalej biorę...w poniedziałek idę do mojego lekarza to zobacze co zdecyduję... myślę że duphaston zaczniemy odstawiać...a pewnie isoptin i fenoterol będę brała do końca...hmm zobaczę....czuję się dobrze...po fenoterolu tak po godzince mam drżenie rąk ale nie wielkie...można się przyzwyczaić...

a ty jak się czujesz??

#rabbit# pomału zaczyna być już trochę ciężko, spacery czy jakieś zakupy to niestety już nie dla mnie:( po 30 min brzuch daje o sobie znać:(
więc pozostaje domek + spacerki dookoła bloku żeby trochę się poruszać i na prawdę jestem wdzięczna że większość rzeczy już mam kupione bo teraz byłoby cięzko, więc dziewczyny kupujcie, pierzcie i prasujcie teraz bo później to poprostu tylko zbędny wysiłek.

rabbit - porozmawiaj z gin o duphastonie - może tańsza luteina, ale ponoc dzięki progesteronowi szyjka pozostaje dłużej twarda i jest mniej skurczy, może nie warto rezygnować?

dziewczyny odnośnie książek wartych polecenia to zgadzam się z karolą79 - książka Tracy Hogg-Język niemowląt.
mam ją w pdf waga ok 2,5MB więc jakby któraś z Was chciała mogę przesłać na priv.
dajcie znać

reklama
dziewczyny jak to jest, te wszystkie leki bierzecie tj duphaston itp bo musicie bo np cvos sie dzieje czy lekarz od tak je daje?? ja jestem bardzo ciekawa bo tu nic nie daja, i na wizytak nie badaja ginekologicznie, bo wg nich(anglikow ) jest to niepotrzebna ingerencja. ja powiem szczerze,ze mnie sie to troche dziwne wydalo bo pierwsze 2 ciaze mialam prowadzone w Polsce, tyle ze nigdy nie bralam zadnych lekow co piszecie, tylko cordafen jak bylam w szpitalu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry