• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja bylam pare dni temu w szpitalu, bo mialam calkiem inne skurcze- nie braxtona hicksa, tamte obejmowaly mi caly brzuch nie tylko dol, byly troche bolesne i trwaly dluzej.
w kazdym razie bolesne czy nie jesli sa regularne i wiecej niz 6 w godzinie to trzeba jechac sprawdzic czy wplywaja na szyjke. do 6 skurczy w godzinie BH jest uznane za norme pod warunkiem,ze nie masz tak przez kilka godzin. jesli sa to sporadyczne to powiino byc ok. ja mam ok 16 skurczy dziennie, i wiecej mam jak leze ...

Milenka ja też mam więcej jak leżę i w sumie gorzej się czuję jak leżę, cholera by wzięła z tymi skurczami, ja to już sama nie wiem co mam:no:

fota z dzisiaj:-D 106cm w pasie:-D

Załączniki

• 34tc.jpg
    34tc.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 106
dzieki, jeszcz pod koniec musi nas dopadac, mdlosci... ja ma w czwartek test z glukozy i nie wiem jak dam rade bo mnie mdli strasznie jak na pusty zoladek zjem/wypije slodkie... a Ty tez mialas??

ja bylam pare dni temu w szpitalu, bo mialam calkiem inne skurcze- nie braxtona hicksa, tamte obejmowaly mi caly brzuch nie tylko dol, byly troche bolesne i trwaly dluzej.
w kazdym razie bolesne czy nie jesli sa regularne i wiecej niz 6 w godzinie to trzeba jechac sprawdzic czy wplywaja na szyjke. do 6 skurczy w godzinie BH jest uznane za norme pod warunkiem,ze nie masz tak przez kilka godzin. jesli sa to sporadyczne to powiino byc ok. ja mam ok 16 skurczy dziennie, i wiecej mam jak leze ...

No to chyba jest ok bo mam tak jak ty jak leze i tak jeded co godzinke albo 2, 3 w godzinke a potem 3 godzinki przerwy, to czekam spokojnie do jutrzejszej wizyty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry