reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

A mnie właśnie głód obudził przed chwilą..Milena jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze, czekamy na wiadomosci,mnie badanie na cukier w 26 tc czeka.
reniag dobrze, ze nastawienie juz lepsze jeszcze tylko pare tygodni, a kiedy masz najwieksze problemy z serduchem?wieczorami czy nie ma reguły?
gastone juz pisałam wczesniej, dziekuje z calego serca za zdjęcia pod koniec sierpnia kupie i wózek i gondolki :).
karola79ja mam probley z zasypianiem, bo tak mi brzuch napina, ze oddechu nie moge złapać..gdzies przeczytałam, ze wpozniejszych etapach same śpimy jak małe dzieci, krótko z wieloma fazami Rem hehe
#rabbit# no to miłego dzionka kochana, wypocznij, zrelaksuj sie, naładuj słoneczne baterie, bo te elektryczne od laptopów są pełne :D i jedz i rośnij..w siłę!!

reklama
dziewczyny nie myślcie, że mam coś z tego ale chciałam wam polecić rejestrację na tej stronie zarejestruj się na FamilyService - Family Service bo jak urodzicie to dostaniecie taką paczkę z próbkami do dzieci. W niektórych szpitalach po porodzie dają ankiete do wypełnienia i dostaje się tą paczkę (ja tak miałam) ale nie we wszystkich. Czemu nie brać jak dają?

Dzieki wszystkim za wsparcie, pewnie ja zawsze za bardzo panikuje:zawstydzona/y:, umówiłam sie na usg do innego bo ten to byl jakis nie mrawy. Wiem ze odstepstwa od normy sa czesto i nic nie znacza no ale tak juz jest ze jak sie siedzi w domu i nic nie robi to różne głupoty do głowy przychodza i tylko człowiek sobie wymysla kolejne problemy.

karola w tym tygodniu to juz moze sie obnizyc, ale tez moze maluchy sie tak ułozyły, ja czasami mam tak ze prawie nie mam odstepu od mostka a czasami brzuchol leci w duł i łatwiej sie mi oddycha..

madzia842- dzieki:) ja uzupełnie, czy mozna ta jakos zaznaczyc ze blizniaki?

rabbit - miłego leniuchowania, az zazdroszcze i sobie na lezak na balkon wyjde:)

Milenka daj znac jak po, trzymam kciuki:)

ewaw1- z tym spaniem to cos faktycznie jest zasypiam w ciagu sekundy az mój M sie smieje ze cos mówie i nagle odpadam, ale za to jak czesto sie budze bo siusiu, bo maluchy kopia, bo niewygodnie, boo duszno etc wiec noc składa sie z krótkich drzemek......

reniag - nie martw sie, zostało Ci juz kilka tyg dasz rade

Ostatnia edycja:
Witam dubeltowki.

Ewa sorry nie doczytalam:-(

Milena powodzenia:-)

Spadam bo pogoda ladna trzeba pranko wywiesic i dziewczyny dotlenic.Jutro juz deszcze:-(

Hej dzieki wszystkim, wynikow glukozy jeszcze nie ma, ale za to zrobili mi usg za jednym razem...
Emily wazy 1234 gr
Hannah 1465 gr, obie rozwijaja sie prawidlowo z czego jestesmy bardzo szczesliwi !!!
teraz chcemy z mezem zrobic 3d scan, wiec musimy sie spieszyc bo juz pozny tydzien.
Milego dnia kobietki . xxx:-D
rabbit dzieki cisnienie troszke lepiej, ale wypilam 3 szklanki oranzady na pusty zoladek-test na glukoze i czuje sie bleee ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry