A mnie właśnie głód obudził przed chwilą..Milena jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze, czekamy na wiadomosci,mnie badanie na cukier w 26 tc czeka.
reniag dobrze, ze nastawienie juz lepsze jeszcze tylko pare tygodni, a kiedy masz najwieksze problemy z serduchem?wieczorami czy nie ma reguły?
gastone juz pisałam wczesniej, dziekuje z calego serca za zdjęcia pod koniec sierpnia kupie i wózek i gondolki .
.
karola79ja mam probley z zasypianiem, bo tak mi brzuch napina, ze oddechu nie moge złapać..gdzies przeczytałam, ze wpozniejszych etapach same śpimy jak małe dzieci, krótko z wieloma fazami Rem hehe
#rabbit# no to miłego dzionka kochana, wypocznij, zrelaksuj sie, naładuj słoneczne baterie, bo te elektryczne od laptopów są pełne i jedz i rośnij..w siłę!!
 i jedz i rośnij..w siłę!!

reniag dobrze, ze nastawienie juz lepsze jeszcze tylko pare tygodni, a kiedy masz najwieksze problemy z serduchem?wieczorami czy nie ma reguły?
gastone juz pisałam wczesniej, dziekuje z calego serca za zdjęcia pod koniec sierpnia kupie i wózek i gondolki
karola79ja mam probley z zasypianiem, bo tak mi brzuch napina, ze oddechu nie moge złapać..gdzies przeczytałam, ze wpozniejszych etapach same śpimy jak małe dzieci, krótko z wieloma fazami Rem hehe
#rabbit# no to miłego dzionka kochana, wypocznij, zrelaksuj sie, naładuj słoneczne baterie, bo te elektryczne od laptopów są pełne

, umówiłam sie na usg do innego bo ten to byl jakis nie mrawy. Wiem ze odstepstwa od normy sa czesto i nic nie znacza no ale tak juz jest ze jak sie siedzi w domu i nic nie robi to różne głupoty do głowy przychodza i tylko człowiek sobie wymysla kolejne problemy.
, umówiłam sie na usg do innego bo ten to byl jakis nie mrawy. Wiem ze odstepstwa od normy sa czesto i nic nie znacza no ale tak juz jest ze jak sie siedzi w domu i nic nie robi to różne głupoty do głowy przychodza i tylko człowiek sobie wymysla kolejne problemy.