reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Rany, jaka tu dzisiaj cisza. Czy Wy tez macie takie problemy z zasypianiem jak ja? Niby czuje sie wyczerpana całym dniem, jak tylko dotre do sypialni i zalegne na łózku to nie moge znalezc sobie ani miejsca ani pozycji....wrrrrrrrrrrrr męcze sie potfornie, a wczorajsza noc była masakryczna

reklama
rabbit leginsy fajne zwłaszcza do zdjęc, ale te tiule to faktycznie dziecko chetnie by ciagnelo... sie nie dziwie, przyciagaja ręke :)
ja mam cos w tym stylu, tyle ze juz nie takie efektowne ale Miśka całkiem niezle sie w tym prezentowała.
polspiochy-ze-spodniczka-rozm-ok-56-62.jpg

tak własnie mysle, rany nie mam na to zadnego sposobu:baffled::no:
Ale ciemna strona mocy jest taka, że jak juz znajdziesz pozycje i bedziesz baaaaaaaaaaaardzo zmęczona to obudzi Cie urocze kwękanie głodomorów i generalnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sie nie wyspimy:cool:

Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było bo wciąż walczę z moją arytmią, do tego stopnia że wysłali mnie nawet do szpitala:( ale na szczęście jestem już w domku z zaleceniem do cc. Z dzieciaczkami wszystko ok więc trzeba przytrzymać je w brzuszku jak najdłużej:)
Brzuszki macie przecudne:)
rabbit super waga dzieciaczków i gratuluję szyjki:)
Witam nową mamusię z bliźniakami:)
A piszecie tak szybko że trudno mi było za Wami nadążyć:)

ewaw1 dobrze że dzisiaj lepiej już się czujesz:)

Milena trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę i usg dzieciaczków, na pewno waga będzie powyżej 1000g:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ja dzis w nienajlepszym samopoczuciu... nic mi sie nie chce, mam niskie cisnienie i wysoki puls-ponad 100¬! karola ja najchetniej spalabym na stojaco bo jak tylko sie poloze to odrazu mi sie w glowie kreci! nogi mi dretwieja i ogolnie czuje sie blee!! mam nadzieje,ze jutro sie cos dowiem bo zwariuje;( 3majcie sie Kochane. reniag dzieki Ci bardzo :-)

Hej mamcie.
U nas blizniaki genetyczne.Moja babcia miala dwoch chlopcow( mama mojej mamy)
I mojej babci brat mial brata blizniaka.

U nas dzis upal.Odzwyczailam sie od takich upalow.
Milena ja mialam strasznie niskie cisnienie i bylam strasznie slaba tak od 20 tyg juz.Nic nie mOglam robic nawet sie wykapac( zaslablam
2 razy pod prysznicem) Wiem jak sie czujesz bleeee

Rok temu czekalam jak wy na maluszki:-) teraz powoli przygotowuje sie do pierwszych urodzin i w dodatku 5 mojego syncia.
Wciaz nie moge uwierzyc ze dzieci mam wszystkie z 5 sierpnia.

Ewa dostalas moje zdjecia???

hej kobitki!
zycze Wam spokojnego i milego dnia ;)
i zjedzcie sobie wszystkie sniadanko, nie patrzcie na to,ze ktos 'TU' nie spi i jest bardzo glodny!! i ze bedzie jeszcze glodny przez jakies 5 godzin :baffled:
noooo to SMACZNEGO!!! :szok:

reklama
hejka mamuśka.....ty już nie śpisz...no tak jedziesz na badanie....trzymam mocno kciuki.... ja dzisiaj jadę do mamy na ogród na cały dzień...na kocyku się położę...pod parasolem....a mama pewnie będzie mi pyszności podkładać....:D ja już jestem po śniadanku....pączusia wciełam i jogurcik....:) ale mam ochotę na kaszę mannę na mleku i chlebek z dżemikiem....hihihi ach te zachcianki....

Milena a jak dzisiaj się czujesz?? jak ciśnienie??

Do góry