Rany, jaka tu dzisiaj cisza.  Czy Wy tez macie takie problemy z zasypianiem jak ja? Niby czuje sie wyczerpana całym dniem, jak tylko dotre do sypialni i zalegne na łózku to nie moge znalezc sobie ani miejsca ani pozycji....wrrrrrrrrrrrr męcze sie potfornie, a wczorajsza noc była masakryczna

reklama

karola2112
Fanka BB :)
ha poczekaj do 34tc wtedy to dopiero sie zaczyna wygodne spanie

rainmanka
tak własnie mysle, rany nie mam na to zadnego sposobu

Ale ciemna strona mocy jest taka, że jak juz znajdziesz pozycje i bedziesz baaaaaaaaaaaardzo zmęczona to obudzi Cie urocze kwękanie głodomorów i generalnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sie nie wyspimy

Ale ciemna strona mocy jest taka, że jak juz znajdziesz pozycje i bedziesz baaaaaaaaaaaardzo zmęczona to obudzi Cie urocze kwękanie głodomorów i generalnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo sie nie wyspimy

reniag
Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było bo wciąż walczę z moją arytmią, do tego stopnia że wysłali mnie nawet do szpitala ale na szczęście jestem już w domku z zaleceniem do cc. Z dzieciaczkami wszystko ok więc trzeba przytrzymać je w brzuszku jak najdłużej
 ale na szczęście jestem już w domku z zaleceniem do cc. Z dzieciaczkami wszystko ok więc trzeba przytrzymać je w brzuszku jak najdłużej
Brzuszki macie przecudne 

rabbit super waga dzieciaczków i gratuluję szyjki
Witam nową mamusię z bliźniakami
A piszecie tak szybko że trudno mi było za Wami nadążyć
ewaw1 dobrze że dzisiaj lepiej już się czujesz
Milena trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę i usg dzieciaczków, na pewno waga będzie powyżej 1000g

dawno mnie nie było bo wciąż walczę z moją arytmią, do tego stopnia że wysłali mnie nawet do szpitala
Brzuszki macie przecudne
rabbit super waga dzieciaczków i gratuluję szyjki
Witam nową mamusię z bliźniakami
A piszecie tak szybko że trudno mi było za Wami nadążyć
ewaw1 dobrze że dzisiaj lepiej już się czujesz
Milena trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę i usg dzieciaczków, na pewno waga będzie powyżej 1000g

Ostatnia edycja: 

Milena23uk
Hej dziewczyny, ja dzis w nienajlepszym samopoczuciu... nic mi sie nie chce, mam niskie cisnienie i wysoki puls-ponad 100¬! karola ja najchetniej spalabym na stojaco bo jak tylko sie poloze to odrazu mi sie w glowie kreci! nogi mi dretwieja i ogolnie czuje sie blee!! mam nadzieje,ze jutro sie cos dowiem bo zwariuje;( 3majcie sie Kochane. reniag dzieki Ci bardzo :-)

reniag
Milena jutro samopoczucie na pewno będzie lepsze
A ja kładę się spać bo oczka się kleją, dobranoc Mamusie

A ja kładę się spać bo oczka się kleją, dobranoc Mamusie
Hej mamcie.
U nas blizniaki genetyczne.Moja babcia miala dwoch chlopcow( mama mojej mamy)
I mojej babci brat mial brata blizniaka.
U nas dzis upal.Odzwyczailam sie od takich upalow.
Milena ja mialam strasznie niskie cisnienie i bylam strasznie slaba tak od 20 tyg juz.Nic nie mOglam robic nawet sie wykapac( zaslablam
2 razy pod prysznicem) Wiem jak sie czujesz bleeee
Rok temu czekalam jak wy na maluszki:-) teraz powoli przygotowuje sie do pierwszych urodzin i w dodatku 5 mojego syncia.
Wciaz nie moge uwierzyc ze dzieci mam wszystkie z 5 sierpnia.
Ewa dostalas moje zdjecia???

U nas blizniaki genetyczne.Moja babcia miala dwoch chlopcow( mama mojej mamy)
I mojej babci brat mial brata blizniaka.
U nas dzis upal.Odzwyczailam sie od takich upalow.
Milena ja mialam strasznie niskie cisnienie i bylam strasznie slaba tak od 20 tyg juz.Nic nie mOglam robic nawet sie wykapac( zaslablam
2 razy pod prysznicem) Wiem jak sie czujesz bleeee
Rok temu czekalam jak wy na maluszki:-) teraz powoli przygotowuje sie do pierwszych urodzin i w dodatku 5 mojego syncia.
Wciaz nie moge uwierzyc ze dzieci mam wszystkie z 5 sierpnia.
Ewa dostalas moje zdjecia???
Milena23uk
hej kobitki!
zycze Wam spokojnego i milego dnia 

i zjedzcie sobie wszystkie sniadanko, nie patrzcie na to,ze ktos 'TU' nie spi i jest bardzo glodny!! i ze bedzie jeszcze glodny przez jakies 5 godzin
noooo to SMACZNEGO!!!

zycze Wam spokojnego i milego dnia
i zjedzcie sobie wszystkie sniadanko, nie patrzcie na to,ze ktos 'TU' nie spi i jest bardzo glodny!! i ze bedzie jeszcze glodny przez jakies 5 godzin

noooo to SMACZNEGO!!!

reklama

#rabbit#
hejka mamuśka.....ty już nie śpisz...no tak jedziesz na badanie....trzymam mocno kciuki.... ja dzisiaj jadę do mamy na ogród na cały dzień...na kocyku się położę...pod parasolem....a mama pewnie będzie mi pyszności podkładać.... ja już jestem po śniadanku....pączusia wciełam i jogurcik....
  ja już jestem po śniadanku....pączusia wciełam i jogurcik.... ale mam ochotę na kaszę mannę na mleku i chlebek z dżemikiem....hihihi ach te zachcianki....
 ale mam ochotę na kaszę mannę na mleku i chlebek z dżemikiem....hihihi ach te zachcianki....
Milena a jak dzisiaj się czujesz?? jak ciśnienie??

Milena a jak dzisiaj się czujesz?? jak ciśnienie??

Podziel się: