reklama

Ciąża bliźniacza

A mnie właśnie głód obudził przed chwilą..Milena jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze, czekamy na wiadomosci,mnie badanie na cukier w 26 tc czeka.
reniag dobrze, ze nastawienie juz lepsze jeszcze tylko pare tygodni, a kiedy masz najwieksze problemy z serduchem?wieczorami czy nie ma reguły?
gastone juz pisałam wczesniej, dziekuje z calego serca za zdjęcia pod koniec sierpnia kupie i wózek i gondolki :).
karola79ja mam probley z zasypianiem, bo tak mi brzuch napina, ze oddechu nie moge złapać..gdzies przeczytałam, ze wpozniejszych etapach same śpimy jak małe dzieci, krótko z wieloma fazami Rem hehe
#rabbit# no to miłego dzionka kochana, wypocznij, zrelaksuj sie, naładuj słoneczne baterie, bo te elektryczne od laptopów są pełne :D i jedz i rośnij..w siłę!!

reklama
Dzieki wszystkim za wsparcie, pewnie ja zawsze za bardzo panikuje:zawstydzona/y:, umówiłam sie na usg do innego bo ten to byl jakis nie mrawy. Wiem ze odstepstwa od normy sa czesto i nic nie znacza no ale tak juz jest ze jak sie siedzi w domu i nic nie robi to różne głupoty do głowy przychodza i tylko człowiek sobie wymysla kolejne problemy.

karola w tym tygodniu to juz moze sie obnizyc, ale tez moze maluchy sie tak ułozyły, ja czasami mam tak ze prawie nie mam odstepu od mostka a czasami brzuchol leci w duł i łatwiej sie mi oddycha..

madzia842- dzieki:) ja uzupełnie, czy mozna ta jakos zaznaczyc ze blizniaki?

rabbit - miłego leniuchowania, az zazdroszcze i sobie na lezak na balkon wyjde:)

Milenka daj znac jak po, trzymam kciuki:)

ewaw1- z tym spaniem to cos faktycznie jest zasypiam w ciagu sekundy az mój M sie smieje ze cos mówie i nagle odpadam, ale za to jak czesto sie budze bo siusiu, bo maluchy kopia, bo niewygodnie, boo duszno etc wiec noc składa sie z krótkich drzemek......

reniag - nie martw sie, zostało Ci juz kilka tyg dasz rade

Ostatnia edycja:
szczerze mówiąc przez stronę to nie wiem, jak już pisałam ja dostałam ankiete z tej firmy w szpitalu i jak mówiłam położnej ze bliźniaki to dała mi dwie ankiety. Dostałam dzięki temu dwa pudełka.

Hej dzieki wszystkim, wynikow glukozy jeszcze nie ma, ale za to zrobili mi usg za jednym razem...
Emily wazy 1234 gr
Hannah 1465 gr, obie rozwijaja sie prawidlowo z czego jestesmy bardzo szczesliwi !!!
teraz chcemy z mezem zrobic 3d scan, wiec musimy sie spieszyc bo juz pozny tydzien.
Milego dnia kobietki . xxx:-D
rabbit dzieki cisnienie troszke lepiej, ale wypilam 3 szklanki oranzady na pusty zoladek-test na glukoze i czuje sie bleee ;P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry