reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
gastone tutaj traktowane to jest jak normalna ciąża, a ivf w Pl miałam,tutaj chodze do polskiej ginekolog która mnie przygotowała do tego, ale irskim lekarzom zaufac nie moge..poszłam do szpitala z plamieniem na poczatku to powiedzieli, ze nic nie zrobia do 12tc i gdyby nie progestron przepisany przez pl lekarza pewnie mnie by tu nie było :/.
kasiek808 ja tez nie chce przestawać,ale okłamywać lekarzy w szpitalu nie wiem czy to najlepszy pomysł..a co do wyników to one sprzed 4 tygodni sa i nikt mnie nawet nie powiadomił o nich, zrobiłam prywatnie krzepniecie we wtorek zobazymy jakie wyniki bedą.
Dzieki kochane za odpowiedzi!!Dzis mega brzuch mnie boli okresowo i juz stres czy wszystko ok :-(.

dzisiaj chyba nie ma ciśnienia....jestem taka słaba...aa do tego zgaga...

co tam porabiacie?? może macie jakieś fajne stronki odnośnie pielęgnacji noworodków....albo wychwania bliźniaków?? przynajmniej coś poczytałabym mądrego....A nie tylko allegro:p

Hejka,melduję się po wczorajszej wizycie:)chłopiec już na 100% i dziewczynka też na 100:)770g i 790g,ułożone chłopiec poprzecznie,dziewczyka główkowo...nastawiałam się że po poprzedniej cesarce(półtora roku temu)zalecana będzie kolejna cesarka,a tu położna mnie z błędu wyprowadziła i mówi,że mam spokojnie się do naturalnego porodu szykować...brrr aż mnie ciarkie obleciały...wynik glukozy 112 czyli można ulegać słabośiom...a jakie prognozy porodowe u Was?dam radę ale trochę drżę po tych nowinach o rodzeniu dwójki siłami natury...

agaa33 gratulację 100% parki!! super.....w którym ty jesteś tygodniu?? ja mam ułożenie jednego dzieciaka główkowe a drugiego pośladowe....i też myślałam że przy bliźniakach to norma że cc aa tu klops powiedział mi gin że przy takim ustawieniu spokojnie naturalny poród

Ja popieram to zeby zabrac ze soba ciuszki dla dziecka mimo ze szpital daje swoje, u mnie dawal okropne ciuszki powyciagane sprane fe, a te ciuszki to same kaftany byly nic wiecej dzieciaki nie mialy na sobie - kaftan pielucha i zawiniete w te rozko-kolderki :/

Szlafrok polecam cienki ja rodzilam we wrzesniu bylo cieplo wiec teraz tym bardziej....

dzięki Rabbit)u mnie 26 tydzień leci..to ułożenie to się pewnie jeszcze będzie zmieniało,ale musze zacząć brać pod uwagę poród SN,bo do tej pory pewna byłam,że druga cesarka sie szykuje...u mnie narazie szyjka zamknięta,żadnego zagrożenia...ale lekarz mówi,że trzeba uważać żeby nie wysypać sie przed końcem 32 tygodnia...teraz to by lipa była!!

hej dziewczyny,u mnie Zosia ma 420 gr a Julcia 350, lekarz mowi ze roznica duza ale nie ma sie co niepokoic, obie jak na ten tc i tak sa wieksze niz normalnie :)
zmykam odpoczac, padam ze zmeczenia

reklama
Do góry